TaiYo:n ehdokas Eugenie Touma van der Meulen on valittu SYL:n hallitukseen vuodelle 2024!

TaiYo:n ehdokas Eugenie Touma van der Meulen on valittu SYL:n hallitukseen vuodelle 2024. TaiYo onnittelee! Touma van der Meulen on historian ensimmäinen TaiYo:n edustaja ja kansainvälinen opiskelija kansallisella tasolla SYL:n hallituksessa.

“On kovin vaikeaa kuvailla tämän hetken tunnelmia. Hetki on historiallinen. Liian kauan taideopiskelijat ovat olleet aliedustettuina opiskelijaliikkeessä, ja liian kauan me kansainväliset opiskelijat emme ole olleet edustettuina lainkaan. Meistä on puhuttu, mutta emme ole päässeet osallistumaan itse keskusteluun. Tavoitteeni on ollut muuttaa tuo tilanne. Valtavasti kiitoksia kaikille, jotka ovat äänellänsä antaneet minulle luottamuksensa, sekä kiitos kaikille teille, jotka ovat auttaneet minua tällä matkalla. “, Eugenie kiittää, sekä lisää;

“Tehtävä ei lopu tähän, sillä tästä se työ vasta alkaa. Tavoitteeni on aina ollut raottaa aiemmin suljettuja ovia avonaisimmiksi, jotta kaikki kykenisivät kulkemaan niistä läpi. Tähän tarvitsen teitä kaikkia lähtemään mukaan opiskelijaliikkeessä, sekä SYL:ssa, jotta tavoitteeseen päästään.”

Touma van der Meulen on opiskellut cembalonsoittoa Sibelius-Akatemialla, ja vuonna 2020 hän toimi TaiYo:n hallituksen jäsenenä vastaten sosiaalipolitiikasta, kulttuuripolitiikasta sekä viestinnästä. SYL eli Suomen ylioppilaskuntien liitto on Suomen yliopisto-opiskelijoiden kattojärjestö, jonka hallitus on valittu SYL:n liittokokouksessa Tampereella 17.-18.11.2023.