Improkollektiivi Kotve

Kotve on kolmen kansanmuusikon perustama improkollektiivi. Uteliaisuus erilaisiin soundeihin ja äänimaailmoihin vie kollektiivin monenlaisille retkille mielen maisemiin, joissa läsnäolo kuuluu ja tuntuu. Kotve venyttää jousisoittimien rajoja kokeellisilla soittotekniikoilla luoden mielenkiintoisia äänenvärejä täysin akustisesti. Muusikoilla on yhteinen maaperä kansanmusiikissa, josta välillä poiketaan kauemmas, mutta toisinaan palataan tutulta tuntuvaan poljentoon. Kollektiivin kokoonpano ja musiikki elävät hetkessä ja muotoutuvat vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa.

Haluaisitko tilata meiltä improvisoidun konsertin? Konsertin pituus voi olla mitä vain, ja se voidaan sopia tilanteen mukaan. Hintapyyntömme on lähtökohtaisesti 600e/konsertti. Voimme tarvittaessa neuvotella tästä.

Pihla Perämäki – viulu
Tuike Suomalainen – viulu
Carolina Stenbäck – sello

Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä! 🙂

tuike.suomalainen@gmail.com, p. 044 213 9858

Seuraa meitä Instagramissa: @kotvekollektiivi

Asiasanat: kansanmusiikki, folk music, jousitrio, stringtrio, improvisaatio, improvisation, improvisedmusic, contemporarymusic, experimentalmusic