Tilat

Ylioppilaskunta hallinnoi opiskelijatiloja kaikissa Taideyliopiston akatemioissa. Tilat on tarkoitettu kaikkien opiskelijoiden yhteisiksi olohuoneiksi. Niihin voit sopia tapaamisia, torkahtaa hetkeksi tai käydä keittämässä kahvit.

Kuvataideakatemia
Elimäenkatu 25 A: Ylioppilaskunnan huone sijaitsee 4. kerroksessa. Huoneen yhteydessä on opiskelijoiden käytössä myös avokeittiö.

Sibelius-Akatemia
Nervanderinkatu 13 (N-talo): Ylioppilaskunnan huone sijaitsee 4. kerroksessa, ja sen yhteydessä on myös TaiYo:n toimisto sekä keittiö. Kulku huoneeseen ja keittiöön onnistuu N-talon kulkuavaimella, mutta keittiön käyttöoikeudesta täytyy ensin tehdä sopimus TaiYo:n toimiston kanssa. N-talon lisäksi myös Musiikkitalon pohjakerroksessa (Agora) on opiskelijoiden käytössä oleva keittiö.

Teatterikorkeakoulu
Haapaniemenkatu 6: TeaKin kellarissa sijaitsee Bunkkeri, jonne kulku tapahtuu TeaKin kulkuavaimella (pyydä vakseja avaamaan, jos sinulla ei sellaista ole). Bunkkerista löytyy avokeittiö. Bunkkeria on mahdollista myös varata, ja varaukset tapahtuvat ylioppilaskunnan TeaK-jaoston kautta.

Vapaan taiteen tila
Lisätietoja Vapaan taiteen tilasta löytyy sen omalta sivulta.

Leave a reply