Tilat

Ylioppilaskunta hallinnoi tiloja miltei kaikissa Taideyliopiston toimipisteissä. Tilat on tarkoitettu kaikkien opiskelijoiden yhteisiksi olohuoneiksi. Niihin voit sopia tapaamisia, torkahtaa hetkeksi tai käydä keittämässä kahvit.

Kuvataideakatemia
Elimäenkatu 25 A: Ylioppilaskunnan huone sijaitsee 4. kerroksessa. Huoneen yhteydessä on opiskelijoiden käytössä myös avokeittiö.

Sibelius-Akatemia
N-talo (Nervanderinkatu 13): Ylioppilaskunnan huone sijaitsee 4. kerroksessa, ja sen yhteydessä on myös TaiYo:n toimisto sekä keittiö. Kulku huoneeseen ja keittiöön onnistuu N-talon kulkuavaimella, mutta keittiön käyttöoikeudesta täytyy ensin tehdä sopimus toimiston väen kanssa.

Musiikkitalo (Töölönlahdenkatu 16 C): Musiikkitalon pohjakerroksen Agorassa on opiskelijoiden käytössä oleva keittiö. Sisäänpääsy tapahtuu Musiikkitalon kulkuavaimella (pyydä vakseja avaamaan, jos sinulla ei sellaista ole).

Teatterikorkeakoulu
Haapaniemenkatu 6: TeaKin kellarissa (parin mutkan takana) sijaitsee Bunkkeri, jonne kulku tapahtuu TeaKin kulkuavaimella (pyydä vakseja avaamaan, jos sinulla ei sellaista ole). Bunkkerista löytyy myös keittiö.

Vapaan taiteen tila
Lisätietoja Vapaan taiteen tilasta löytyy sen omalta sivulta.

Leave a reply