Avoimet luottamuspaikat

Alta löytyvät kaikkien tällä hetkellä avoinna olevien Taideyliopiston hallinnon opiskelijaedustajapaikkojen viralliset hakuilmoitukset. Jos haluat tietää lisää siitä, mitä opiskelijaedustajat tekevät ja millaista opiskelijaedustajana toimiminen on, katso allaoleva video tai lue lisää sivulta Hallinnon opiskelijaedustajat!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=BT1Iw7TmWDI&w=560&h=315%5D

Linkki hakulomakkeeseen 

 

Avoinna olevat tehtävät

  • Teatterikorkeakoulun johtokunta, 2 opiskelijajäsentä
  • Kuvataideakatemian opetussuunnitelmaryhmät
  • Sörnäisten kampuksen kehittämisryhmä
  • Taiteellisen tutkimuksen yliopistonlehtorin sijaisen rekrytointiryhmä (KuvA)
  • Avoimen kampuksen ruotsin ja englannin kielen lehtorin rekrytointiryhmä

 

Tehtäväkohtaiset kuvaukset

Teatterikorkeakoulun johtokunta

Taideyliopiston ylioppilaskunta hakee opiskelijajäseniä Teatterikorkeakoulun johtokuntaan kaudelle 1.1.2022–31.12.2023. Johtokunnassa on 3 opiskelijajäsentä, joista 2 tehtävää on vielä auki. Johtokuntien johtavat akatemioiden toimintaa yhdessä kunkin akatemian dekaanin kanssa, ja niiden tehtävänä on esimerkiksi kehittää akatemian opetusta, taiteellista toimintaa ja tutkimusta. Jokaisessa johtokunnassa on on 9 jäsentä, joista 3 edustaa professoreita, 3 muuta henkilöstöä ja 3 opiskelijoita.

Opiskelijajäsenille maksetaan tehtävästä kokouspalkkio 25 €/kokous. Johtokunnan jäseneksi voivat hakea kaikki läsnäolevaksi ilmoittautuneet Teatterikorkeakoulun tutkinto-opiskelijat, joita ei yliopiston vaaleissa katsota henkilökuntaan kuuluviksi.

Tehtäviä haetaan tällä sähköisellä lomakkeella tiistaihin 26.4. klo 15 mennessä. Lisätietoja hausta ja johtokunnan toiminnasta antaa pääsihteeri Lauri Grünthal (taiyo-paasihteeri@uniarts.fi, puh. 040 710 4296).

Kuvataideakatemian opetussuunnitelmaryhmät

Taideyliopiston ylioppilaskunta hakee opiskelijajäseniä Kuvataideakatemian opetussuunnitelmaryhmiin. Kuvataideakatemian perustutkintokoulutuksen opetussuunnitelmien laatimistyö käynnistyy toukokuun 2022 aikana. Työ tehdään osana Taideyliopiston yhteistä opetussuunnitelmatyötä, ja Kuvataideakatemiassa OPS-työstä vastaa koulutuksesta vastaava varadekaani Johanna Vakkari. Opetussuunnitelmatyö tehdään kahdessa ryhmässä, joista toinen laatii kuvataiteen koulutusohjelman kandidaatin ja maisterin tutkintojen opetussuunnitelmat ja toinen Nykytaiteen historian ja teorian kandidaattiohjelman sekä Praxis – taiteen ja esittämiskäytäntöjen maisteriohjelman opetussuunnitelmat. Ryhmät tekevät myös yhteistyötä yhteisten sisältöjen osalta. Pääosa työstä ajoittuu lukuvuodelle 2022-2023. Molempiin ryhmiin haetaan yhtä opiskelijajäsentä.

Opiskelijajäsenille maksetaan tehtävästä kokouspalkkio 25 €/kokous. Opetussuunnitelmaryhmien jäseneksi voivat hakea kaikki läsnäolevaksi ilmoittautuneet Kuvataideakatemian perustutkinto-opiskelijat. Kuvataiteen kandidaatin ja maisterin OPS-ryhmään toivotaan taidegrafiikan opiskelijaa mutta myös muut Kuvataideakatemian opiskelijat otetaan haussa huomioon. Ryhmien työkieli on suomi ja ne aloittavat työskentelynsä toukokuun loppupuolella.

Tehtäviä haetaan tällä sähköisellä lomakkeella tiistaihin 10.5. klo 15 mennessä. Lisätietoja hausta ja opetussuunnitelmaryhmien toiminnasta antaa pääsihteeri Lauri Grünthal (taiyo-paasihteeri@uniarts.fi, puh. 040 710 4296).

Sörnäisten kampuksen kehittämisryhmä

Taideyliopiston ylioppilaskunta hakee kahta opiskelijajäsentä Sörnäisten kampuksen kampuskehittämisryhmään. Ryhmä on kokoontunut noin kerran kuukaudessa ja sen työkieli on suomi. Opiskelijajäsenille maksetaan tehtävästä kokouspalkkio 25 €/kokous. Kampuskehittämisryhmän jäseneksi voivat hakea kaikki läsnäolevaksi ilmoittautuneet Taideyliopiston Sörnäisten kampuksella opiskelevat tutkinto-opiskelijat.

Tehtäviä haetaan tällä sähköisellä lomakkeella tiistaihin 10.5. klo 15 mennessä. Lisätietoja hausta ja kehittämisryhmän toiminnasta antaa pääsihteeri Lauri Grünthal (taiyo-paasihteeri@uniarts.fi, puh. 040 710 4296).

Taiteellisen tutkimuksen yliopistonlehtorin sijaisen rekrytointiryhmä (KuvA)

Taideyliopiston ylioppilaskunta hakee opiskelijajäsentä taiteellisen tutkimuksen yliopistonlehtorin sijaisen rekrytointiryhmään Kuvataideakatemialla. Rekrytointiryhmän tehtävänä on valmistella ja toteuttaa  rekrytointiprosessi ja tehdä esitys tehtävään valittavasta henkilöstä. 

Rekrytointiryhmän opiskelijajäseneksi voivat hakea kaikki Kuvataideakatemian opiskelijat. Opiskelijajäsenelle maksetaan rekrytointiryhmässä toimimisesta 300 € kertakorvaus. Ryhmän työkieli on suomi.

Tehtävää haetaan tällä sähköisellä lomakkeella tiistaihin 10.5. klo 15 mennessä. Lisätietoja hausta ja rekrytointiprosessin kulusta antaa pääsihteeri Lauri Grünthal (taiyo-paasihteeri@uniarts.fi, puh. 040 710 4296).

Avoimen kampuksen ruotsin ja englannin kielen lehtorin rekrytointiryhmä (KuvA)

Taideyliopiston ylioppilaskunta hakee opiskelijajäsentä Avoimen kampuksen ruotsin ja englannin kielen lehtorin rekrytointiryhmään. Rekrytointiryhmän tehtävänä on valmistella ja toteuttaa  rekrytointiprosessi ja tehdä esitys tehtävään valittavasta henkilöstä. 

Rekrytointiryhmän opiskelijajäseneksi voivat hakea kaikki Taideyliopiston opiskelijat. Opiskelijajäsenelle maksetaan rekrytointiryhmässä toimimisesta 300 € kertakorvaus. Ryhmän työkieli on suomi.

Tehtävää haetaan tällä sähköisellä lomakkeella tiistaihin 10.5. klo 15 mennessä. Lisätietoja hausta ja rekrytointiprosessin kulusta antaa pääsihteeri Lauri Grünthal (taiyo-paasihteeri@uniarts.fi, puh. 040 710 4296).

 

 

Toistaiseksi täyttämättömiä paikkoja

  • Vilho ja Lahja Koposen säätiön hallitus, opiskelijavarajäsen
  • Teatterikorkeakoulun opetusneuvosto, opiskelijavarajäsen

Jos toistaiseksi täyttämättä olevat paikat kiinnostavat, niitä voi hakea täyttämällä sähköisen lomakkeen. Lisätietoja varten voit ottaa vapaamuotoisesti yhteyttä pääsihteeri Lauri Grünthaliin (taiyo-paasihteeri (ät) uniarts.fi, 040 710 4296).

Leave a reply