Jätä ilmoitus – Registration form

YLIOPPILASKUNNAN JÄSENILLE: Kaipaatko keikkoja tai opetustöitä? Kelpaako raha? Jätä ilmoituksesi TaiYo:n Taiteilijapankkiin!

Kun joku etsii juhliinsa esim. improryhmää, tanssiesitystä tai bändiä, lapselleen piirustuksen tai pianonsoiton opettajaa tai haluaa maalauttaa kohtuuhintaisen muotokuvan, ei ole ollenkaan harvinaista että hän yrittää löytää tekijöitä Taideyliopiston tai ylioppilaskunnan kautta. Näissä tilanteissa avun tarjoaa TaiYo:n Taiteilijapankki, jonne sekä yliopisto että ylioppilaskunta ohjaavat kaikki kyselijät.

Taiteilijapankki on Taideyliopiston ylioppilaskunnan jäsenpalvelu, joka on avoin kaikille Taideyliopiston opiskelijoille. Taiteilijapankki palvelee välittämällä TaiYo:n nettisivujen kautta opiskelijoiden yhteystietoja tilaajille, jotka kaipaavat esiintyjiä erilaisiin tilaisuuksiin, haluavat löytää opettajan tai etsivät muita taideaiheisia palveluita. Palvelu on ilmainen sekä ilmoituksen jättäjälle että asiakkaalle. Ylioppilaskunta toimii ainoastaan yhteystietojen välittäjänä näiden nettisivujen kautta, ja kaikista käytännön asioista sovitaan suoraan taiteilijan ja tilaajan kesken.

Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja tapahtuu allaolevan lomakkeen kautta. Ilmoitukset voivat koskea mitä tahansa taideyliopistolaisille ominaista osaamista, ja ilmoituksia voi jättää yksin tai esiintyjäryhmän puolesta. Ryhmistä vähintään yhden henkilön on oltava ylioppilaskunnan jäsen. Ilmoitukset ovat voimassa kaksi vuotta kerrallaan, ja vanhoja ilmoituksia poistetaan keväisin ja syksyisin.

Mikäli sinulla on kysyttävää Taiteilijapankista, haluat päivittää ilmoituksesi tietoja tai poistaa ilmoituksesi esim. valmistuttuasi, ota yhteyttä TaiYo:n toimistoon osoitteessa taiyo-toimisto (ät) uniarts.fi.

Huom. Tämän sivun lomake ei ole tarkoitettu työtarjouksille.

 


Ohjeita lomakkeen täyttöön

Post title

 • Kirjoita tähän nimesi tai ryhmän/yhtyeen nimi, halutessasi myös parilla sanalla jokin tarkennus, esim. ”Etunimi Sukunimi, instrumentti”

Post content

 • Tämä on ilmoituksen sisältö. Esikatselussa tästä tekstistä näkyy noin 230 ensimmäistä merkkiä. Käytä kappalejakoa ilmoituksesi jäsentelyyn.
 • Kerro tekstissäsi ainakin seuraavat asiat
  • Mitä tarjoat yhteydenottajalle? Oletko esiintyjä, opettaja, teetkö jotain muuta vai tätä kaikkea? Mitä osaamista haluat nostaa esille?
  • Yhteystiedot (vähintään sähköpostiosoite)
  • Minkälaista korvausta haluat työstäsi? Haluatko neuvotella jokaisen kanssa erikseen vai haluatko kertoa esim. tuntihinnan opetukseen? (Asian voi muotoilla esim. “Ota yhteyttä, niin neuvotellaan korvauksesta!” tai “Tarjoan opetusta 60€/45 min tunti.”)
  • Voit lisätä tekstisi loppuun asiasanoja, joiden avulla hakijat voivat hakutoimintoa käyttäen löytää sinut muiden ehdotusten joukosta. Ainakin seuraavat asiat kannattaa huomioida (esimerkkiasiasanat suluissa):
   • Oletko esiintyjä, opettaja ja/tai muun palvelun tarjoaja? [esiintyjä, opettaja, muu palvelu, performer, teacher, other service]
   • Minkä perinteen taiteilija olet? [tanssi, teatteri, kansanmusiikki, klassinen musiikki, singer, theater]
   • Soitatko instrumenttia? [piano, huilu, saksofoni, flute]
   • Voitko eritellä muuten taidettasi? [sävellys, composition, valosuunnittelu, kuvataide, fine arts, valokuvaus]

Featured image

Lataa tähän kuva itsestäsi, ryhmästäsi tai esim. työstäsi eli esittele itsesi kuvan avulla. Kuva näkyy esikatselussa muiden ilmoitusten joukossa ja ilmoituksen omalla sivulla ylälaidassa ennen tekstiä.

Category

Tässä tulee lukea “Taiteilijapankki”, jotta ilmoitus ohjautuu oikeaan paikkaan.

 Lähettämällä nämä tiedot hyväksyn, että TaiYo julkaisee lomakkeen tiedot verkkosivullaan. TaiYo voi levittää julkaistuja tietoja sosiaalisessa mediassa ja sähköpostilla.