Taiteilijapankki

Taideyliopiston ylioppilaskunnan Taiteilijapankki on taiteesta kiinnostuneiden tilaajien ja nuorten taiteilijoiden kohtauspaikka. Täältä löydät niin bilebändin häihisi, improryhmän synttäreillesi kuin kuviksenopettajan lapsellesi! Kaikki Taiteilijapankkiin ilmoituksen jättäneet ovat Taideyliopiston opiskelijoita ja siten vähintäänkin tulevia alansa huippuja. Taideyliopisto yhdistää saman katon alle Sibelius-Akatemian, Teatterikorkeakoulun ja Kuvataideakatemian, joten Taiteilijapankin kautta on parhaimmillaan mahdollista löytää niin muusikoita klassisesta poppiin ja jazzista kansanmusiikkiin, näyttelijöitä ja tanssijoita kuin kuvataiteilijoitakin.

Huomioittehan, että Taiteilijapankki toimii ainoastaan näiden nettisivujen kautta ja ainoastaan välittämällä näillä sivuilla mahdollisille tilaajille työkeikoista kiinnostuneiden opiskelijoiden yhteystietoja. Täällä näkyvien tietojen lisäksi Taideyliopiston ylioppilaskunnalla ei ole muiden esiintyjien tai opettajien yhteystietoja, kuten ei myöskään tietoja yksittäisten taiteilijoiden palkkatoivomuksista tai saatavuudesta tiettyinä ajankohtina. Emme siis anna lisätietoja esim. puhelimitse tai toimi välittäjänä tilaajien ja ilmoituksen jättäneiden taiteilijoiden välillä – halutessasi lisätietoja yksittäisestä esiintyjästä tai opettajasta ota siis suoraan yhteyttä kyseiseen henkilöön hänen ilmoituksessaan olevien yhteystietojen kautta! Taiteilijapankin palveluille ei ole mitään yhtenäisiä sääntöjä tai hinnastoa, vaan kukin taiteilija määrittelee tarjoamansa palvelut ja palkkatoiveensa itse. Taiteilijapankin käytöstä ei peritä erillistä välityspalkkiota, vaan palvelu on ilmainen sekä tilaajalle että ilmoituksen jättäjälle.

Taiteilijapankkia uudistetaan parhaillaan, ja sen ilmoitukset löytyvät väliaikaisesti kahdesta eri paikasta. Taiteilijapankin uusimpia ilmoituksia voit selata täältä. Mikäli haluat löytää tietyn henkilön, voit klikata sivun oikeassa yläkulmassa olevaa etsintälaatikkoa ja etsiä nimellä tai aihesanalla (tagilla).

Vanhoja ilmoituksia pääsee selaamaan allaolevista linkeistä. Ilmoitukset on jaoteltu esiintyjiin, opettajiin ja muihin taiteilijoihin, ja näiden ryhmien sisällä ne on luokiteltu edelleen taiteenaloittain.
Esiintyjät – Performers
Opettajat – Teachers
Muut palvelut – Other services

Taideyliopiston ylioppilaskunnan jäsenet voivat jättää ilmoituksensa Taiteilijapankkiin täältä.

p.s. Jos kaipaat yksittäisten opiskelijaesiintyjien tai -ryhmien sijaan ammattimaisesti tuotettua ja huippulaatuista musiikin ohjelmapalvelua, ota yhteyttä Sibelius-Akatemian ohjelmatoimisto Primoon: www.ohjelmaprimo.fi.