Taitelijapankki

Taideyliopiston ylioppilaskunnan Taiteilijapankki on taiteesta kiinnostuneiden tilaajien ja nuorten taiteilijoiden kohtauspaikka. Täältä löydät niin bilebändin häihisi, improryhmän synttäreillesi kuin kuviksenopettajan lapsellesi! Kaikki Taiteilijapankkiin ilmoituksen jättäneet ovat Taideyliopiston opiskelijoita ja siten vähintäänkin tulevia alansa huippuja. Taideyliopisto yhdistää saman katon alle Sibelius-Akatemian, Teatterikorkeakoulun ja Kuvataideakatemian, joten Taiteilijapankin kautta on parhaimmillaan mahdollista löytää niin muusikoita klassisesta poppiin ja jazzista kansanmusiikkiin, näyttelijöitä ja tanssijoita kuin kuvataiteilijoitakin.

Huomioittehan, että Taiteilijapankki toimii ainoastaan näiden nettisivujen kautta ja ainoastaan julkaisemalla työkeikoista kiinnostuneiden opiskelijoiden ilmoituksia näillä sivuilla. Täällä näkyvien tietojen lisäksi Taideyliopiston ylioppilaskunnalla ei ole muiden esiintyjien tai opettajien yhteystietoja, kuten ei myöskään tietoja yksittäisten taiteilijoiden palkkatoivomuksista tai saatavuudesta tiettyinä ajankohtina. Emme siis toimi välittäjänä tilaajien ja ilmoituksen jättäneiden taiteilijoiden välillä emmekä voi antaa heistä lisätietoja – halutessasi lisää tietoa yksittäisestä esiintyjästä tai opettajasta kannattaa siis ottaa suoraan yhteyttä kyseiseen henkilöön hänen ilmoituksessaan olevien yhteystietojen kautta. Taiteilijapankin palveluille ei ole mitään yhtenäisiä sääntöjä tai hinnastoa, vaan kukin taiteilija määrittelee tarjoamansa palvelut ja palkkatoiveensa itse. Taiteilijapankin käytöstä ei peritä erillistä välityspalkkiota, vaan palvelu on ilmainen sekä tilaajalle että ilmoituksen jättäjälle.

Taiteilijapankki palvelee ensisijaisesti yksityishenkilöitä. Jos etsit esiintyjää esimerkiksi yrityksesi tai järjestösi juhlaan tai kaipaat alusta loppuun asti tuotettua huippulaatuista musiikin ohjelmapalvelua, ota yhteyttä Taideyliopiston Sibelius-Akatemian ohjelmapalvelu Primoon (linkki).

 

Tutustu taiteilijoihin: Kaikki ilmoitukset – All posts 

 

Taideyliopiston ylioppilaskunnan jäsenet voivat jättää ilmoituksensa Taiteilijapankkiin täältä.