Jätä ilmoitus – Registration form

YLIOPPILASKUNNAN JÄSENILLE: Kaipaatko käytännön kokemusta omalta alaltasi? Kelpaako raha? Jätä ilmoituksesi TaiYo:n Taiteilijapankkiin!

Kun joku etsii juhliinsa esim. improryhmää, tanssiesitystä tai bändiä, lapselleen piirustuksen tai pianonsoiton opettajaa tai haluaa maalauttaa kohtuuhintaisen muotokuvan, ei ole ollenkaan harvinaista että hän yrittää löytää tekijöitä Taideyliopiston tai ylioppilaskunnan kautta. Näissä tilanteissa avun tarjoaa TaiYo:n Taiteilijapankki, jonne sekä yliopisto että ylioppilaskunta ohjaavat kaikki kyselijät.

Taiteilijapankki on Taideyliopiston ylioppilaskunnan jäsenpalvelu, joka on avoin kaikille Taideyliopiston opiskelijoille. Taiteilijapankki palvelee välittämällä TaiYo:n nettisivujen kautta opiskelijoiden yhteystietoja tilaajille, jotka kaipaavat esiintyjiä erilaisiin tilaisuuksiin, haluavat löytää opettajan tai etsivät muita taideaiheisia palveluita. Ilmoitukset voivat koskea mitä tahansa taideyliopistolaisille ominaista osaamista, ja ilmoituksia voi jättää yksin tai esiintyjäryhmän puolesta (ryhmistä vähintään yhden henkilön on oltava ylioppilaskunnan jäsen). Ilmoitukset luokitellaan taiteenlajin ja tarvittaessa alalajin perusteella, ja palvelu on ilmainen sekä ilmoituksen jättäjälle että asiakkaalle. Ylioppilaskunta toimii ainoastaan yhteystietojen välittäjänä näiden nettisivujen kautta, ja kaikista käytännön asioista sovitaan suoraan taiteilijan ja tilaajan kesken.

Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja tapahtuu allaolevan lomakkeen kautta. Mikäli sinulla on kysyttävää Taiteilijapankista tai haluat päivittää ilmoituksesi tietoja, ota yhteyttä TaiYo:n toimistoon osoitteessa taiyo-toimisto (ät) uniarts.fi.

TYÖMAHDOLLISUUKSIEN TARJOAJILLE: Tämän sivun lomake ei ole tarkoitettu työtarjouksille. Lomake, jolla voit jättää työtarjouksen ylioppilaskunnan jäsenille löytyy täältä.


Ohjeita lomakkeen täyttöön

Esittely

 • Tämä on tärkein osa ilmoituksesta. Seuraavia kysymyksiä kannattaa huomioida:
  • Mitä osaamista haluat nostaa esille?
  • Mitä tarjoat yhteydenottajalle?
  • Oletko esiintyjä, opettaja, teetkö jotain muuta vai tätä kaikkea? Muista kertoa niistä!
  • Minkälaista korvausta haluat työstäsi? Haluatko neuvotella jokaisen kanssa erikseen vai haluatko kertoa esim. tuntihinnan opetukseen? (Asian voi muotoilla esim. “Ota yhteyttä, niin neuvotellaan korvauksesta!” tai “Tarjoan opetusta 60€/45 min tunti.”)

Yhteystiedot ja linkit

 • Näillä tiedoilla ihmiset voivat ottaa sinuun yhteyttä ja nähdä, missä muualla työhösi voi tutustua.

Asiasanat

 • Asiasanat (tagit) auttavat hakijoita löytämään sinut kaikkien muiden ehdotusten joukosta.  Ainakin seuraavat asiat kannattaa huomioida (esimerkkiasiasanat suluissa):
  • Oletko esiintyjä, opettaja ja/tai muun palvelun tarjoaja? [esiintyjä, opettaja, muu palvelu, performer, teacher, other service]
  • Minkä perinteen taiteilija olet? [tanssi, teatteri, kansanmusiikki, klassinen musiikki, singer, theater]
  • Soitatko instrumenttia? [piano, huilu, saksofoni, flute]
  • Voitko eritellä muuten taidettasi? [sävellys, composition, valosuunnittelu, kuvataide, fine arts, valokuvaus]
  • HUOM! Asiasanat erotetaan pilkulla “,” jokaisen asiasanan jälkeen.

Kuvat

 • Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Miten esittelet itsesi?

[ap-form id=”3″]

Lähettämällä nämä tiedot hyväksyn, että TaiYo julkaisee lomakkeen tiedot verkkosivullaan. TaiYo voi levittää julkaistuja tietoja sosiaalisessa mediassa ja sähköpostilla.