Etuja jäsenille

Opiskelija-alennukset

Opiskelijat saavat monenlaisia alennuksia näyttämällä opiskelijakorttia. Esimerkiksi HSL, VR ja Matkahuolto antavat lipuistaan perustutkinto-opiskelijoille yleensä n. 40-50 % alennuksen. Pääkaupunkiseudulla on myös useita opiskelijaravintoloita, jotka tarjoavat lounasta edullisesti; lisätietoja opiskelijaruokailusta löytyy täältä.

Keskeisten matka- ja lounasalennusten lisäksi monet liikkeet, palvelut ja kulttuurilaitokset tarjoavat erilaisia alennuksia opiskelijoille. Näitä opiskelijaetuja ja -tarjouksia löytyy kootusti opiskelijoiden etupalvelu Frankin nettisivuilta. Alla muutamia poimintoja erityisesti kulttuurieduista, mutta lisää etuja ja alennuksia päivitetään sivuille jatkuvasti, joten kannattaa käydä tarkistamassa viimeisimmät tarjoukset!

  • Taideyliopiston omat produktiot ovat opiskelijoille pääosin ilmaisia (poislukien muutamat SibAn konsertit), esim. Kuvataideakatemian näyttelyihin on vapaa pääsy ja Sibelius-Akatemian tutkinnot ovat julkisia ja avoimia tilaisuuksia.
  • Teattereihin saa lähes poikkeuksetta opiskelijahintaisia lippuja.
  • Musiikkitoimijoista mm. Helsingin kaupunginorkesteri, Radion sinfoniaorkesteri ja Ooppera antavat opiskelija-alennuksen.
  • Lähes kaikki taidemuseot myöntävät opiskelija-alennuksen. Lisäksi mm. Ateneumiin, Kiasmaan, Sinebrychoffin taidemuseoon ja Helsingin kaupungin taidemuseoon pääsee tiettyinä ajankohtina ilmaiseksi.
  • Finnkinon elokuvateatterit tarjoavat opiskelijoille näytöksestä riippuen 10-30 % alennuksen.
  • Suomen Hostellijärjestö tarjoaa hostelleissaan opiskelijoille majoitusetuja ja hostellikortin alennettuun jäsenhintaan.
  • Nuottikauppa Ostinato, jota taideopiskelijat ovat aikoinaan olleet perustamassa, myöntää kaikille Taideyliopiston opiskelijoille 10 % alennuksen.
  • Frankin sivuilta löytyy sadoittain lisää opiskelija-alennuksia mm. matkoista, lehdistä, vaatteista, Maceista, hotelleista ja ravintoloista. Käy katsomassa!

Vaihtuvia tarjouksia Taideyliopiston opiskelijoille

Tähän kerätään tietoa vaihtuvista, juuri Taideyliopiston opiskelijoille suunnatuista tarjouksista, joista ylioppilaskunnalle ilmoitetaan.

OPISKELIJA: LATAA MICROSOFT OFFICE VELOITUKSETTA KOTIKONEELLESI!

Tuskailetko vanhojen tai heikkojen työohjelmien kanssa? Onko esseen tai kandin tekstimuotoilu yhtä tuskaa? Ovatko muistiinpanot sekaisin laukussasi? Kaipaatko tyylikkyyttä diaesitykseesi? Nyt tähän kaikkeen on ratkaisu. Ilmaiseksi.

Taideyliopiston uutena etuna sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus ladata veloituksetta tutut ja turvalliset Office-työkalut omalle kotitietokoneellesi Office 365 ProPlus –paketin muodossa.
Office 365 ProPlus sisältää opinnoissa hyödyllisen ohjelmistopaketin, johon kuuluu mm. Word, Excel, PowerPoint, OneNote ja Outlook. Voit ladata Officen viidelle omalle laitteellesi sekä aktivoida Officen älypuhelimessa, Macissa ja iPadissa omalla Office 365 –tunnuksellasi.

Office 365 ProPlus -paketin lataaminen on helppoa:
1. Avaa kotikoneen selaimessa osoite: https://portal.office.com/OLS/MySoftware.aspx
2. Kirjaudu sisään omalla O365-tunnuksellasi muodossa tunnus@uniarts.fi (jos kirjautumisessa on ongelmia, kannattaa kokeilla toista selainta)
3. Klikkaa sivun alareunassa Asenna/Install -painiketta ja seuraa ohjeita

 

Leave a reply