Etuja jäsenille

Opiskelija-alennukset

Opiskelijat saavat monenlaisia alennuksia näyttämällä opiskelijakorttia. Esimerkiksi VR ja Matkahuolto antavat lipuistaan perustutkinto-opiskelijoille keskimäärin 50 % alennuksen, ja HSL tarjoaa opiskelija-alennuksen kaikille läsnäoleville alle 30-vuotiaille opiskelijoille. 30 vuotta täyttäneet opiskelijat saavat HSL:n alennuksen Kelan myönteistä opintotukipäätöstä vastaan. Pääkaupunkiseudulla on myös useita opiskelijaravintoloita, jotka tarjoavat lounasta edullisesti; lisätietoja opiskelijaruokailusta löytyy täältä.

Keskeisten matka- ja lounasalennusten lisäksi monet liikkeet, palvelut ja kulttuurilaitokset tarjoavat erilaisia alennuksia opiskelijoille. Näitä opiskelijaetuja ja -tarjouksia löytyy kootusti opiskelijoiden etupalvelu Frankin nettisivuilta. Alla muutamia poimintoja erityisesti kulttuurieduista, mutta lisää etuja ja alennuksia päivitetään sivuille jatkuvasti, joten kannattaa käydä tarkistamassa viimeisimmät tarjoukset!

  • Taideyliopiston omat produktiot ovat opiskelijoille pääosin ilmaisia (poislukien muutamat SibAn konsertit), esim. Kuvataideakatemian näyttelyihin on vapaa pääsy ja Sibelius-Akatemian tutkinnot ovat julkisia ja avoimia tilaisuuksia.
  • Teattereihin saa lähes poikkeuksetta opiskelijahintaisia lippuja.
  • Musiikkitoimijoista mm. Helsingin kaupunginorkesteri, Radion sinfoniaorkesteri ja Ooppera antavat opiskelija-alennuksen.
  • Lähes kaikki taidemuseot myöntävät opiskelija-alennuksen. Lisäksi mm. Ateneumiin, Kiasmaan, Sinebrychoffin taidemuseoon ja Helsingin kaupungin taidemuseoon pääsee tiettyinä ajankohtina ilmaiseksi.
  • Finnkinon elokuvateatterit tarjoavat opiskelijoille tällä hetkellä 10 % alennuksen.
  • Kirjakaupoista ainakin Gaudeamus ja Kolmen sepän kirjakauppa myöntävät vaihtelevasti opiskelija-alennuksia.
  • Suomen Hostellijärjestö tarjoaa hostelleissaan opiskelijoille majoitusetuja, ja TaiYo:n jäsenet voivat myös ostaa hostellikortin alennettuun jäsenhintaan.
  • Frankin sivuilta löytyy sadoittain lisää opiskelija-alennuksia mm. matkoista, lehdistä, vaatteista, Maceista, hotelleista ja ravintoloista. Käy katsomassa!

Vaihtuvia tarjouksia Taideyliopiston opiskelijoille

Tähän kerätään tietoa vaihtuvista, juuri Taideyliopiston opiskelijoille suunnatuista tarjouksista, joista ylioppilaskunnalle ilmoitetaan.

OPISKELIJA: LATAA MICROSOFT OFFICE VELOITUKSETTA KOTIKONEELLESI!

HUOM! Ohjeita täsmennetty!

Tuskailetko vanhojen tai heikkojen työohjelmien kanssa? Onko esseen tai kandin tekstimuotoilu yhtä tuskaa? Ovatko muistiinpanot sekaisin laukussasi? Kaipaatko tyylikkyyttä diaesitykseesi? Nyt tähän kaikkeen on ratkaisu. Ilmaiseksi.

Taideyliopiston uutena etuna sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus ladata veloituksetta tutut ja turvalliset Office-työkalut omalle kotitietokoneellesi Office 365 ProPlus –paketin muodossa.
Office 365 ProPlus sisältää opinnoissa hyödyllisen ohjelmistopaketin, johon kuuluu mm. Word, Excel, PowerPoint, OneNote ja Outlook. Voit ladata Officen viidelle omalle laitteellesi sekä aktivoida Officen älypuhelimessa, Macissa ja iPadissa omalla Office 365 –tunnuksellasi.

Office 365 ProPlus -paketin lataaminen on helppoa:
1. Avaa kotikoneen selaimessa osoite: https://portal.office.com/OLS/MySoftware.aspx
2. Kirjaudu sisään omalla O365 tunnuksellasi (Huom! YO-kunnan testien mukaan käyttäjätunnuksen sijaan kirjoitetaan tunnus + @uniarts.fi Office365 sisäänkirjautumissivulla, ja jos kirjautumisessa on ongelmia kannattaa kokeilla toista selainta)
3. Klikkaa sivun alareunassa Asenna/Install -painiketta ja seuraa ohjeita

 

Etulippuja TaiYo:n jäsenille Classical Trancelations -konserttiin 29.9.2018

Klassisen musiikin ja rave-kulttuurin yhdistävä Classical Trancelations in Concert luo konserttikokemuksen, joka yhdistää elektronisen ja klassisen musiikin ennennäkemättömällä tavalla. Vuonna 2016 Musiikkitalossa järjestetty, kriitikoiden ja yleisön kiittelemä, musiikkityylien rajoja rikkova konsepti valtaa Hartwall Arenan 150 muusikon voimin lauantaina 29.9.2018. Taideyliopiston ylioppilaskunnan jäsenillä on nyt mahdollisuus hankkia liput konserttiin 30 % alennuksella!

Luvassa on kaksi tuntia musiikkilajin klassikoita sinfoniaorkesterille sovitettuina ja Suomen eturivin muusikoiden esittäminä. Classical Trancelations in Concertissa esiintyvät Helsingin kaupunginorkesteri sekä Ahjo Ensemble -kuoro. Konsertin johtaa nuori kapellimestarilupaus Eero Lehtimäki ja solisteina kuullaan Saara Aaltoa, Reino Nordinia, Kasmiria, Palefacea, Tapani Rinnettä, Jukka Perkoa, Mariannaa ja Sami Uotilaa. Säveltäjä-muusikot Petri “Lowland” Alanko ja Pessi Levanto ovat tehneet erityisesti tätä konserttia ja kokoonpanoa varten sovitukset elektronisen musiikin klassikoista, ja konsertin kuratoi Tapio Hakanen eli DJ Orkidea.

Alennettuja lippuja on tarjolla rajattu määrä, joten kannattaa olla nopea! Alennus koskee kaikkia lipputyyppejä ja alennus on allaolevan linkin takana vähennetty valmiiksi alkuperäisestä hinnasta. Alennuslippuja voi ostaa tämän linkin kautta:https://bit.ly/2NTKE0V

Leave a reply