Taideyliopiston ylioppilaskunta hakee jäsenpalvelu- ja viestintäsihteeriä!

Hakuaikaa jatkettu ti 9.11. klo 9 asti

Taideyliopiston ylioppilaskunta hakee puolipäiväistä jäsenpalvelu- ja viestintäsihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 22.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Taideyliopiston ylioppilaskunta (TaiYo) on noin 1700 taideopiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö, joka toimii Taideyliopiston opiskelijoiden etu- ja palvelujärjestönä.

Jäsenpalvelu- ja viestintäsihteerin työajasta noin 2/3 lasketaan jäsenpalvelusihteerin tehtäviin kuuluvaksi. Ylioppilaskunnan jäsenpalvelusihteeri vastaa jäsen- ja asiakaspalvelusta ylioppilaskunnan toimistolla sekä Taideyliopiston kampuksilla Töölössä ja Sörnäisissä. Lisäksi jäsenpalvelusihteerin tehtäviin kuuluvat yleiset toimistotyöt kuten laskujen maksu, rekisterien ylläpito sekä toimiston yleisestä järjestyksestä ja siisteydestä huolehtiminen. 1/3 työajasta lasketaan kuuluvaksi viestintäasiantuntijan tehtäviin, joita ovat esimerkiksi ylioppilaskunnan viestinnän kokonaisuuden koordinointi ja kehittäminen, verkkosivujen päivitys ja someviestintä.

Pienessä organisaatiossa jäsenpalvelu- ja viestintäsihteeri pääsee monipuolisesti osaksi ylioppilaskunnan toimintaa, ja arvostamme monipuolista osaamista. Jäsenpalvelu- ja viestintäsihteeri työskentelee tiiviissä yhteistyössä ylioppilaskunnan hallituksen ja muiden työntekijöiden kanssa, ja hänen esihenkilönään toimii ylioppilaskunnan pääsihteeri.

Toivomme hakijalta…

 • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
 • kokemusta asiakaspalvelusta
 • mielenkiintoa ylioppilaskuntaa ja sen toimintaa kohtaan
 • hyviä tietoteknisiä taitoja
 • monipuolista viestinnällistä osaamista
 • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • korkeakouluopintoja
 • joustavuutta ja luovuutta

Eduksi katsotaan…

 • kokemus ylioppilaskunta- tai muusta järjestötoiminnasta
 • ymmärrys taideopiskelijan arjesta
 • perusosaaminen graafisesta suunnittelusta
 • kokemus vapaaehtoisten kanssa työskentelemisestä

Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, minkä lisäksi ruotsin kielen taidosta on etua.

Tarjoamme jäsenpalvelu- ja viestintäsihteerille avoimen, luovan ja innostavan työympäristön osana Taideyliopiston ylioppilaskuntaa ja koko yliopistoyhteisöä. Työaika on keskimäärin 18 h 45 min viikossa (50 %) ja sen pohjana ovat ylioppilaskunnan toimiston aukioloajat, jotka ovat varsin joustavasti sovittavissa tehtävään valittavan henkilön aikataulujen pohjalta.

Puolipäiväisestä tehtävästä maksetaan ylioppilaskuntien työehtosopimuksen palkkaryhmän II–III mukaista palkkaa lisineen niin, että tehtävän peruspalkka on 883,85 €/kk. Esimerkiksi henkilöllä, jolla on alempi korkeakoulututkinto ja 2 vuotta aiempaa kokemusta vastaavasta tehtävästä, palkka lisineen olisi 951,24 €/kk. Pääsihteeri antaa mielellään lisätietoja tehtävän palkkauksesta.

Taideyliopiston ylioppilaskunnan hallitukselle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa tiistaihin 9.11. klo 9 mennessä osoitteeseen taiyo-paasihteeri@uniarts.fi. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan asiasta tiistaina 9.11. Haastattelut pidetään keskiviikkona 10.11. aikavälillä 11–16 ja valinnan tekee ylioppilaskunnan ylioppilaskunnan hallitus kokouksessaan torstaina 11.11. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnasta maanantaina 15.11.

Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Lauri Grünthal ensisijaisesti sähköpostitse taiyo-paasihteeri@uniarts.fi.

Taideyliopiston ylioppilaskunnan toimintaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa http://www.taiyo.fi.

Olemme syrjinnästä vapaa työpaikka ja pyrimme tarjoamaan yhtäläiset mahdollisuudet kaikille. Kannustamme kaikkia sukupuolia ja sukupuoli-identiteettejä edustavia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakemaan riippumatta esimerkiksi hakijan etnisestä taustasta, mahdollisesta toimintaesteestä, uskonnosta tai iästä. Emme käytä työhakemuksissa luovutettuja henkilötietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen, ja hakemukset ja CV:t tuhotaan tietoturvallisesti viimeistään vuoden kuluttua rekrytointiprosessin päättymisestä.