Hae yhteisötukea 13.–24.10.!

Yhteisötuen tarkoituksena on kannustaa opiskelijoita viettämään aikaa yhdessä sekä vahvistaa suhteita opiskelukavereihin. Tätä toteutetaan kompensoimalla yhteisöllisten tapahtumien kuluja. Koronapandemia on vaikuttanut merkittävästi opiskelijoiden hyvinvointiin, lisännyt yksinäisyyden tunnetta sekä vaikeuttanut yhteisöllisyyden kokemista. Esimerkiksi korona-aikaan aloittaneiden opiskelijoiden keskinäinen tutustuminen on ollut merkittävästi tavallista hankalampaa. Nyt kun kohtaamiset ja yhteenkokoontuminen ovat taas mahdollisia, haluamme tukea opiskelijoiden yhteisöllisiä tapaamisia jakamalla yhteisötukea.

Kuka voi hakea?

Yhteisötukea voivat hakea kaikki Taideyliopiston opiskelijat, mutta erityisesti haluamme kannustaa koronan aikaan aloittaneita opiskelijoita hyödyntämään yhteisötukea ja kokoontumaan yhteen ja tutustumaan uudestaan tai paremmin omiin opiskelutovereihin. Yhteisötukea voi hakea myös muulle tai laajemmalle porukalle. Mikäli haluaisit hakea yhteisötukea, mutta sinulla ei ole valmista porukkaa tiedossa tai sinulla on idea yhteisöllisestä tapahtumasta tai toiminnasta ja haluaisit kutsua siihen osallistujia avoimesti, voit ilmoittaa tästä hakulomakkeessa. Tässä tapauksessa tuen jaon jälkeen TaiYo on sinuun yhteydessä ja tukee tapahtumasi markkinoinnissa.

Mihin tarkoitukseen?

Yhteisötuki on tarkoitettu usean ihmisen yhteisölliseen tapahtumaan tai toimintaan. Tukea voi hakea yksittäiseen tapahtumaan tai useamman kerran toimintaan. Tuella voi kustantaa esimerkiksi pääsylippuja, pakopelihuoneen, keilaradan, yhteisen kokkailun tai tarjoiluja leffa- tai peli-iltaan. Yhteisötuen haku on auki 11.10.–24.10.2021. Maksimi tukisumma on 200 euroa per hakemus. Tapahtuma tai toiminta tulee järjestää 11.10.–29.11.2021 välisenä aikana.

Miten haetaan?

Tukea haetaan siihen tarkoitetulla lomakkeella. Lomakkeella kysytään haettavaa summaa, lyhyttä kuvausta tapahtumasta tai toiminnasta, arviota osallistujamäärästä, alustavaa kustannusarviota sekä hakemuksen yhteyshenkilön yhteystietoja.Tukea jaetaan tapauskohtaisesti hakemusten perusteella hakukierroksen päätyttyä. Yhteisötukea on jaossa yhteensä 4000 euroa. Myönnettävät summat ovat maksimisummia, ja lopullinen tuki maksetaan aina toteutuneiden kulujen perusteella kuitteja sekä osallistujaluetteloa vastaan. Tarvittavat kuitit ja osallistujalistat tulee toimittaa viimeistään 30.11.2021. 

Linkki hakemuslomakkeeseen: https://forms.office.com/r/SfKaCpqLg2

Tarkempia tietoja ja apua hakemiseen voi kysyä TaiYo:n yhteisökoordinaattorilta Jane Kärnältä (jane.karna (a) uniarts.fi, 0505977592).