In English below:

Taideyliopiston ylioppilaskunnan (TaiYo) toimisto on suljettu koronatilanteen takia vähintään 9.5.2021 asti. Vapaan taiteen tila on myös kiinni ainakin 9.5.2021 asti.

Toimisto kuitenkin palvelee etänä normaalien aukioloaikojen (ma-ti ja to-pe klo 13-15, ke klo 14-18) puitteissa, eli puhelimitse (puh. 040 710 4298), sähköpostitse (taiyo@uniarts.fi) sekä myöskin pikaviestitse TaiYo:n Facebook-sivulla (https://www.facebook.com/taiyoartsu). Tarvittavat käynnit toimistolla esim. opiskelijakortin tarraa varten täytyy sopia erikseen.

Vapaan taiteen tilan osalta selvitetään, onko tilaa mahdollista avata kevään aikana rajoitetusti pienimuotoiselle harjoittelutoiminnalle tai yksityiselle taiteelliselle toiminnalle. Hallitus on kuitenkin päättänyt, että vallitsevan koronatilanteen vuoksi Vapaan taiteen tilan toiminta pysyy keskeytettynä vähintään 9.5. asti.

Pääkaupunkiseutu on edelleen koronavirusepidemian leviämisvaiheessa, joka on vakavin epidemian kolmivaiheisella asteikolla. Taideyliopiston rehtori on jatkanut yliopiston tilojen käyttörajoituksia pääasiallisesti 9.5.2021 asti.

TaiYo toimii yliopiston ja viranomaisten ohjeiden mukaan. Seuraamme tiiviisti tilanteen kehittymistä ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.

Taideyliopiston jatkuvasti päivittyvät ohjeet koskien mm. opetusta ja yliopiston tiloja löytyvät yliopiston nettisivuilta osoitteesta www.uniarts.fi/koronavirus sekä Artsista osoitteesta https://artsi.uniarts.fi/fi/-/taideyliopiston-tilat-avataan-opiskelijoiden-ja-henkilokunnan-kayttoon-10-8-alkaen

Lisätietoja:
Jaakko Kalske, pääsihteeri
taiyo-paasihteeri@uniarts.fi, 040 710 4296


Student Union office closed until March 31st, 2021

The University of the Arts Student Union (ArtSU) office is closed until at least 9.5.2021 due to the coronavirus situation. The Space for Free Arts is also closed similarly until at least 9.5.2021.

The office will serve remotely during normal office hours (Mon-Tue and Thu-Fri 13-15, Wed 14-18). You can reach us by phone (tel. 040 710 4298), email (taiyo@uniarts.fi) and instant message on our Facebook page (https://www.facebook.com/taiyoartsu). If you need to come to the office, for example to get a sticker for your card, you need to arrange an appointment with us.

With regard to the Space for Free Arts, it will be examined if it’s possible to open the Space to a limited number of small scale practicing or private artistic activities in the spring. However, the board has decided to keep the Space closed until at least May 9 due to the ongoing situation with COVID-19.

The Helsinki Metropolitan Area is still in the community transmission phase, which is the most serious level in the three-phase COVID-19 classification. The rector of Uniarts has extended the restrictions for use of Uniarts facilities until 9.5.2021.

ArtSU follows the instructions from the university and the authorities. We will follow the situation closely and will inform our members of any changes.

You can find the continuously updated instructions from Uniarts on the university website www.uniarts.fi/koronavirus as well as from Artsi here: https://artsi.uniarts.fi/fi/-/taideyliopiston-tilat-avataan-opiskelijoiden-ja-henkilokunnan-kayttoon-10-8-alkaen

More information:
Jaakko Kalske, Secretary General
taiyo-paasihteeri@uniarts.fi, 040 710 4296

Posted by Jaakko Kalske