Teaterhuset Universum söker en informatör

Teaterhuset Universum söker en informatör som har ansvar för vår svensk- och finskspråkiga kommunikation samt marknadsföring för våra fyra teatrars föreställningsverksamhet.

Teaterhuset Universum utgör en spännande miljö och arbetsplats mitt i Helsingfors. Våra teatrar producerar årligen närmare hundra föreställningar. Vår verksamhet är väletablerad och den utvidgas de kommande åren. Arbetsplatsen ligger på Styrmansgatan i Rödbergen men arbetet kan delvis skötas på distans.

Vi söker efter en person som har erfarenhet av och/eller kännedom om scenkonstfältets samtida diskurser samt fria fältets arbetsmetoder. Du klarar av att planera och genomföra nya verksamhets-, marknadsförings- och kommunikationsstrategier för att nå ut till olika publiker. Dessutom är du en effektiv och organiserad ”multitasker” och van vid att självständigt ta ansvar över ditt arbete. Arbetet förutsätter tvåspråkighet, goda IT-kunskaper och kännedom av digitala medier anses som en fördel. Arbetsuppgifterna specificeras enligt dina kunskaper och erfarenhet.

Arbetet är på deltid (50%) och börjar 1.3.2021 eller enligt överenskommelse. Arbetsavtalet är på viss tid till 28.2.2022, med möjlig förlängning. Lön enligt teaterbranschens kollektivavtal.

Skicka en fritt formulerad ansökan och CV senast 7.2.2021 till jan@universum.fi. Tilläggsinformation fås av Universums verksamhetsledare Jan Liesaho, jan@universum.fi, 050-3210223.

Universum är fyra professionella Helsingforsteatrars takorganisation och lokal i Rödbergen, Helsingfors. Universum består av Aurinkoteatteri, Sirius Teatern, Teater Mars och Teatteri Venus.