Ylioppilaskunnan toimisto kiinni kesän ajan – Student Union office closed in summer

In English below:

Taideyliopiston ylioppilaskunnan (TaiYo) toimisto on suljettu koronatilanteen ja kesälomien takia kesän ajan. Vapaan taiteen tilan toimintaa avataan rajatusti 10.5. alkaen.

Toimisto kuitenkin palvelee etänä normaalien aukioloaikojen (ma-ti ja to-pe klo 13-15, ke klo 14-18) puitteissa, eli puhelimitse (puh. 040 710 4298), sähköpostitse (taiyo@uniarts.fi) sekä myöskin pikaviestitse TaiYo:n Facebook-sivulla (https://www.facebook.com/taiyoartsu). Tarvittavat käynnit toimistolla esim. opiskelijakortin tarraa varten täytyy sopia erikseen.

Vapaan taiteen tilan toimintaa avataan rajatusti 10.5. alkaen.

TaiYo toimii yliopiston ja viranomaisten ohjeiden mukaan. Seuraamme koronatilanteen kehittymistä ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.

Taideyliopiston jatkuvasti päivittyvät ohjeet koskien mm. opetusta ja yliopiston tiloja löytyvät yliopiston nettisivuilta osoitteesta www.uniarts.fi/koronavirus sekä Artsista osoitteesta https://artsi.uniarts.fi/fi/-/taideyliopiston-tilat-avataan-opiskelijoiden-ja-henkilokunnan-kayttoon-10-8-alkaen

More information:
Lauri Grünthal, pääsihteeri
taiyo-paasihteeri@uniarts.fi, 040 710 4296


Student Union office closed in summer

The University of the Arts Student Union (ArtSU) office is closed until at least 1.8.2021 due to summer and the coronavirus situation. The action of Space for Free Arts has opened with restrictions from 10.5.2021.

The office will serve remotely during normal office hours (Mon-Tue and Thu-Fri 13-15, Wed 14-18). You can reach us by phone (tel. 040 710 4298), email (taiyo@uniarts.fi) and instant message on our Facebook page (https://www.facebook.com/taiyoartsu). If you need to come to the office, for example to get a sticker for your card, you need to arrange an appointment with us.

ArtSU follows the instructions from the university and the authorities. We will follow the situation closely and will inform our members of any changes.

You can find the continuously updated instructions from Uniarts on the university website www.uniarts.fi/koronavirus as well as from Artsi here: https://artsi.uniarts.fi/fi/-/taideyliopiston-tilat-avataan-opiskelijoiden-ja-henkilokunnan-kayttoon-10-8-alkaen

More information:
Lauri Grünthal, Secretary General
taiyo-paasihteeri@uniarts.fi, 040 710 4296