Siirry suoraan sisältöön

Linda ja Leo

Linda ja Leo on kahden Sibelius-Akatemian opiskelijan vuonna 2016 perustama akustinen duo. Kitarasäesteinen laulu, lyömäsoittimet ja taustanauhojen tekemiseen soveltuva looper-pedaali mahdollistavat niin herkän tunnelmoinnin kuin menevämmänkin bilemeiningin. Näin pieni duokin voi kuulostaa isolta bändiltä. Helposti liikuteltava ja pieneen tilaan sopiva yhtyeemme on isoa bilebändiä edullisempi ja näppärämpi vaihtoehto juhliisi ja muihin tapahtumiin tanssittamaan, sekä luomaan toivottua tunnelmaa. Usean vuoden keikkailun aikana kokemusta on kertynyt niin yksityistilaisuuksissa, yritysjuhlissa kuin korkeamman profiilin tapahtumissa esiintymisestä. Korona-aikaan striimauskeikatkin ovat tulleet tutuksi ja luonnistuvat duoltamme!

Ota siis rohkeasti yhteyttä – tehdään yhdessä juhlistanne ikimuistoiset!

Voit käydä kuuntelemassa ääninäytteitä osoitteesta: https://soundcloud.com/lindajaleo

Tarjouspyynnöt sähköpostiin: lindajaleo@gmail.com

fiSuomi