Ylioppilaskunnan toimisto kiinni loppuvuodeksi – Student Union office closed for the rest of the year

In English below.

Taideyliopiston ylioppilaskunnan (TaiYo) toimisto on suljettu 10.1.2021 asti. Toimisto kuitenkin palvelee etänä normaalien aukioloaikojen (ma-ti ja to-pe klo 13-15, ke klo 14-18) puitteissa 18.12. asti, eli puhelimitse (puh. 040 710 4298), sähköpostitse (taiyo@uniarts.fi) sekä myöskin pikaviestitse TaiYo:n Facebook-sivulla (https://www.facebook.com/taiyoartsu). Tarvittavat käynnit toimistolla esim. opiskelijakortin tarraa varten täytyy sopia erikseen.

Pääkaupunkiseutu on siirtynyt koronavirusepidemian leviämisvaiheeseen, joka on vakavin epidemian kolmivaiheisella asteikolla. Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä kertoi perjantaina 20.11. Uudenmaan uusista rajoituksista, suosituksista ja muista toimista. Taideyliopisto päätti tämän pohjalta ottaa käyttöön maanantaista 23.11. lähtien uusia rajoituksia ja linjauksia.

TaiYo toimii yliopiston ja viranomaisten ohjeiden mukaan ja sulkee toimiston keskiviikkona 25.11. Linjaukset ovat voimassa 10.1.2021 asti. Seuraamme tiiviisti tilanteen kehittymistä ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.

Taideyliopiston jatkuvasti päivittyvät ohjeet koskien mm. opetusta ja yliopiston tiloja löytyvät yliopiston nettisivuilta osoitteesta www.uniarts.fi/koronavirus sekä Artsista osoitteesta https://artsi.uniarts.fi/fi/-/taideyliopiston-tilat-avataan-opiskelijoiden-ja-henkilokunnan-kayttoon-10-8-alkaen

Lisätietoja:
Jaakko Kalske, pääsihteeri

taiyo-paasihteeri@uniarts.fi, 040 710 4296


Student Union office closed for the rest of the year

The University of the Arts Student Union (ArtSU) office is closed until 10.1.2021. The office will serve remotely during normal office hours (Mon-Tue and Thu-Fri 13-15, Wed 14-18) until 18.12.2020. You can reach us by phone (tel. 040 710 4298), email (taiyo@uniarts.fi) and instant message on our Facebook page (https://www.facebook.com/taiyoartsu). If you need to come to the office, for example to get a sticker for your card, you need to arrange an appointment with us.

The Helsinki Metropolitan Area has entered the community transmission phase, which is the most serious level in the three-phase COVID-19 classification. On Friday 20 November, the Helsinki Metropolitan Area coronavirus coordination group informed of the new restrictions, recommendations and measures to be introduced in the Uusimaa Region. Uniarts Helsinki decided to make new restrictions and policies that are valid from Monday 23.11.

ArtSU follows the instructions from the university and the authorities, and closes its’ office by Wednesday 25.11. This guideline is valid until 10.1.2021. We will follow the situation closely and will inform our members of any changes.

You can find the continuously updated instructions from Uniarts on the university website www.uniarts.fi/koronavirus as well as from Artsi here: https://artsi.uniarts.fi/fi/-/taideyliopiston-tilat-avataan-opiskelijoiden-ja-henkilokunnan-kayttoon-10-8-alkaen

More information:
Jaakko Kalske, Secretary General

taiyo-paasihteeri@uniarts.fi, 040 710 4296