Linda ja Leo

Linda ja Leo on helsinkiläinen duo, joka soittaa raikkaita ja omannäköisiä akustisia tulkintoja rakastetuista pop-kappaleista. Laulu, akustinen kitara ja laulustemmat kuljettavat herkästä tunnelmoinnista bilemeininkiin ja kutsuvat nautiskelemaan ja ihastumaan! Valovoimainen duomme taipuu monenlaiseen tyyliin ja soundiin. Ohjelmistostamme löytyy varmasti juhliisi sopivat kappaleet. Sovitamme kaikki kappaleet huolella omannäköiseksemme. Raikkaat sovituksemme puhaltavat tuttuihin kappaleisiin tuoreita ja omaäänisiä sävyjä. Soundimme ammentaa 70-luvun folk/pop-perinteestä, ja inspiroidumme yhtyeistä kuten Simon & Garfunkel, Joni Mitchell ja John Denver. 

 

Täältä löydät kotisivumme https://duolindajaleo.com/
 
Ja täältä videoita, joilta kuulet tyylimme: 
 
 
 
 
Jos kiinnostuit laita sähköpostia osoitteeseen lindajaleo@gmail.com