Haussa graafikko ja esiintyjiä TaiYo:n synttäribileisiin 7.4.

Taideyliopiston ylioppilaskunta juhlii 5-vuotista taivaltaan synttäribileillä TeaKin Torilla lauantaina 7.4. Bileiden ohjelma koostuu tietysti Taideyliopiston opiskelijoiden omasta taiteesta, ja kaikki esiintymisestä kiinnostuneet voivat nyt ilmoittaa halukkuudestaan olla mukana! Haussa on sekä juhlakansaa tanssittavia bändejä että muita, lyhyempiä esityksiä ja taidepläjäyksiä laidasta laitaan: mukaan toivotaan niin musiikkia, esitystaidetta kuin kuvataidettakin. Lisäksi bileiden julisteen ja muutaman muun keväällä toteutettavan taittotyön tekemiseen etsitään graafista suunnittelijaa. Sekä juhlaan valituille esiintyjille että graafikolle maksetaan erikseen sovittava rahapalkkio.

Jos esiintyminen bileissä kiinnostaa, täytäthän tietosi viimeistään maanantaina 26.2. lomakkeeseen, joka löytyy osoitteesta https://goo.gl/forms/fGZSmNwq2NwwzrDJ2. Otamme yhteyttä kaikkiin kiinnostuksensa ilmoittaneisiin maaliskuun alussa. Graafikon töistä kiinnostuneet taas voivat lähettää lyhyen hakemusviestin ja linkin muutamiin esimerkkitöihin 19.2. mennessä osoitteeseen taiyo-paasihteeri (ät) uniarts.fi.

KonSt söker grafiker och uppträdare till KonSts årsfest 7.4

KonSts födelsedag firas på Teaterhögskolans Tori 7.4, och vi skulle gärna se allt möjligt mer eller mindre kreativt på festen. Vi behöver både huvudartister med fungerande festmusik och kortare konstspektakel från alla tänkbara genrer (musik, teater, bildkonst). Vi behöver också en grafiker för att designa festens poster och några andra affischer under våren. Både grafikern och alla uppträdare blir betalda.

Om du vill uppträda i festen, fyll i blanketten på adressen https://goo.gl/forms/fGZSmNwq2NwwzrDJ2 senast måndagen 26.2. Om du är intresserad av att designa affischer, kan du skicka en kort ansökan och en länk till några exempelverk till adressen taiyo-paasihteeri (ät) uniarts.fi senast måndagen 19.2.

Graphic designer and performers for ArtSU’s birthday party on 7 Apr wanted

We will celebrate our Student Union’s 5th birthday on 7 April at Theatre Academy, and we want to see you all there! In order to actually have a super party, we are looking for different kinds of performances from our students to cheer up the event. We are of course looking for bands to keep the people dancing, but also for shorter performances of all kinds – from music to theatre and fine arts, you name it! We are also looking for a graphic designer to design the party poster and a few other info posters during the spring. Both the graphic designer and all performers will be paid a reward.

If you want to perform at the party, please fill in the form at https://goo.gl/forms/fGZSmNwq2NwwzrDJ2 by Mon 26 Feb at the latest! We will contact everyone who’s sent their information at the beginning of March. If you are interested in designing the posters, please send a short application message and a link to some reference works to taiyo-passihteeri (ät) uniarts.fi by Mon 19 Feb at the latest.