Astetta skarpimpi maanantai – keskustelua kulttuuripolitiikasta 29.1.

Mikä mielestäsi on tärkeää taiteen ammattilaiselle? Tule keskustelemaan matalalla kynnyksellä muiden opiskelijoiden kanssa siitä, mihin juuri sinä haluat vaikuttaa alan tulevaisuudessa! Tilaisuuteen tulee keskustelua alustamaan Taiteen edistämiskeskuksen johtaja Minna Sirnö. Keskustelu käydään Teakin Bunkkerissa maanantaina 29.1. klo 17.30 alkaen, ja tarjolla on kahvia ja herkkuja, jottei tämä tärkeä aihe kävisi liian kuivakaksi!

Facebook: www.facebook.com/events/425745067843416

Discussion on culture politics on 29 Jan

What do you think is important for an art professional? Come and discuss with other students how you want to effect the field of art and culture in the future! Opening the discussion will be the director of Arts Promotion Centre, Minna Sirnö. The discussion will take place in Theatre Academy’s Bunkkeri on Mon 29 Jan at 5.30pm, and there will be coffee and something good to eat!

Facebook: www.facebook.com/events/425745067843416

Diskussion on kulturpolitik den 29.1

Vad är viktigt för ett konstproffs? Kom med och diskutera med andra studerande, vilka saker du vill påverka som artist i framtiden. Diskussionen inleds av Minna Sirnö, direktören av Centret för konstfrämjande. Tillfället organiseras i Teaterhögskolans Bunkkeri måndagen 29.1 kl. 17.30, och vi bjuder på kaffe och nånting gott. Välkommen!

Facebook: www.facebook.com/events/425745067843416