Töitä tarjolla: tule TaiYo:n kehitysyhteistyökoordinaattoriksi!

Taideyliopiston ylioppilaskunta (TaiYo) hakee määräaikaiseen työsuhteeseen projektityöntekijää, jonka tehtävänä on vastata lokakuussa 2015 järjestettävän valtakunnallisen kehitysyhteistyöviikon järjestelyistä TaiYo:n osalta. Kehitysyhteistyöviikko on Suomen ylioppilaskuntien liiton koordinoima ja Ulkoministeriön rahoittama hanke, johon osallistuu 8 ylioppilaskuntaa ympäri Suomen, ja TaiYo on nyt ensimmäistä kertaa mukana. Kehitysyhteistyöviikon tavoitteena on lisätä opiskelijoiden tietoisuutta kehityskysymyksistä ja innostaa heitä toimimaan niiden parissa.

TaiYo:n kehitysyhteistyökoordinaattorin tehtävänä on:
• suunnitella lokakuussa järjestettävän kehitysyhteistyöviikon ohjelma ja vastata sen järjestelyistä TaiYo:n osalta (TaiYo:n on toivottu järjestävän viikon aikana 4 tapahtumaa),
• kerätä itselleen vapaaehtoisryhmä auttamaan järjestelyissä ja ohjata vapaaehtoisten toimintaa,
• laatia TaiYo:n kehitysyhteistyöviikon budjetti ja aikataulu sekä vaaditut seurantaraportit,
• osallistua SYL:n järjestämään koulutukseen ja valtakunnallisen ohjausryhmän kokouksiin,
• pitää yhteyttä muihin viikon toteutukseen osallistuviin tahoihin ja paikallisiin yhteistyökumppaneihin.

Työ alkaa Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) järjestämällä kaksipäiväisellä koulutuksella 20.–21.4.2015 ja päättyy raporttien laatimisen myötä viimeistään vuoden 2015 lopussa. Työntekijä määrittää itse työaikansa, mutta projektin etenemisen aikatauluista sovitaan ylioppilaskunnan ja SYL:n kanssa. Työstä maksetaan projektipalkkana yht. n. 500 € (summa täsmentyy Ulkoministeriön tukipäätöksen mukaisesti). Hakijoilta toivotaan kykyä itsenäiseen projektityöskentelyyn ja projektien hallintaan, tapahtumien järjestämisen perustaitoja, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta kehitysyhteistyöasioita kohtaan.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa pe 10.4.2015 klo 12.00 mennessä TaiYo:n pääsihteeri Ville Sinnemäelle (sähköisesti taiyo-paasihteeri (ät) uniarts.fi tai paperilla Nervanderinkatu 13, 4. kerros, 00100 Helsinki). Osa hakijoista voidaan kutsua vielä haastatteluun erikseen sovittavana aikana viikolla 16. Lisätietoja hausta ja tutorkoordinaattorin tehtävästä antaa Ville Sinnemäki (puh. 040 710 4296).