Tervetuloa TaiYo:n 2-vuotisbileisiin 11.4.!

Taideyliopiston ylioppilaskunnan 2-vuotissynttäribileet
Lauantaina 11.4.2015 klo 21 alkaen
TeaKin Torilla (Haapaniemenkatu 6)

Taideyliopiston ylioppilaskunta viettää vuosipäiväänsä Taiton nimipäivänä, ja uhmakkaat 2 vuotta täyttävää TaiYo:a juhlitaan synttäribileiden merkeissä lauantaina 11.4. Bileet alkavat klo 21, ja juhlapaikkana on taas vuoden tauon jälkeen TeaKin Tori Teatterikorkeakoululla (Haapaniemenkatu 6). Luvassa on Taideyliopiston opiskelijoiden loistavia esityksiä, rentoa biletunnelmaa kuumalla tanssilattialla sekä toista kertaa jaettavan Akateemisen kaunotaiteen palkinnon saajan julkistaminen.

Liput 2 €
Asu vapaa
Tervetuloa!

http://www.facebook.com/events/615963658547692/

p.s. Jos haluat olla mukana tekemässä loistavia bileitä yhdessä ylioppilaskunnan hallituksen kanssa ja osallistua tavalla tai toisella illan toteuttamiseen – oli kyse sitten esiintymisestä, suunnittelusta tai apukäsistä ja muusta järjestelyavusta paikan päällä – ota yhteyttä osoitteeseen erla.pulli (ät) uniarts.fi!