Opiskelijatuutorien haku on nyt käynnissä 13.4. asti!

HUOM: Hakuaikaa on jatkettu 13.4. saakka!

Taideyliopiston ylioppilaskunta ja Taideyliopiston opintopalvelut etsivät jälleen innostuneita tuutoreita opastamaan ja tukemaan syksyn uusia opiskelijoita. Tuutorin tehtäviin kuuluu olla vastaanottamassa uusia opiskelijoita heidän aloittaessaan opintonsa ja tutustuttaa heidät koulutusohjelman käytäntöihin, tiloihin ja tapoihin sekä opiskelijaelämään. Lisäksi tuutori auttaa ja tukee uusia opiskelijoita käytännön asioissa, uudessa ympäristössä aloittamisessa ja Taideyliopiston yhteisöön kotiutumisessa.

Tehtävästä maksetaan palkkio (akatemiasta riippuen 150–200 euroa), minkä lisäksi ensimmäistä kertaa tuutorina toimivalle myönnetään suoritusmerkintä (akatemiasta riippuen 2–4 op). Tuutorin tulee järjestää ryhmänsä kanssa vähintään viisi tapaamista syksyn mittaan. Mitään ihmeellisiä ennakkotietoja tai -taitoja ei vaadita, mutta toivomme sinun olevan sitounut tehtävään, avoin ja valmiina luomaan yhteistä me-henkeä. Myös kansainvälisiä tutkinto-opiskelijoita tarvitaan tuutoreiksi, täydellistä suomen kielen taitoa ei siis vaadita.

Kaikille yhteinen ja pakollinen tuutorikoulutus järjestetään Kallio-Kuninkalassa 7.-8.8. Lisäksi keväällä järjestetään akatemiakohtaiset opintohallinnon koulutukset (KuvA 25.5. klo 13-16, SibA 20.5. klo 12-15, TeaK 20.5. klo 9-12), joihin osallistuminen on niin ikään pakollista. Koulutusten ja tapaamisten lisäksi tuutorin velvollisuuksiin kuuluu tuutorointisuunnitelman tekeminen, sovittuihin tuutoreille tarkoitettuihin tapahtumiin osallistuminen sekä tuutorointiraportin täyttäminen tuutoroinnin päätyttyä.

Ilmoittaumiset ja lisätietoja tuutorikoordinaattori Riikka Pelliseltä ma 13.4. mennessä osoitteeseen riikka.pellinen (ät) uniarts.fi. Voit myös kysellä lisätietoja puhelimitse soittamalla numeroon 040 7321762. Tervetuloa tuutoriksi!