Opintotuki kuuluu kaikille – toimisto kiinni mielenosoituksen johdosta

opintotukikuuluu kaikille

Huomenna perjantaina 13.3. klo 12-13 järjestetään Opintotuki kuuluu kaikille-mielenosoitus Kansalaistorilla. Taideyliopiston ylioppilaskunta on mukana järjestelyissä ja kutsuu kaikki jäsenet ja jäsenenmieliset mukaan! Mielenosoitus vaatii eduskuntaa hylkäämään hallituksen esityksen toisen samantasoisen korkeakoulututkinnon opintotukioikeuden rajaamisesta.

Toimiston väki lähtee mukaan, joten toimisto on huomenna auki klo 11.00-11.45.

Käykää liittymässä tapahtumaan täällä ja levittäkää tapahtumaa kavereillenne.
Käykää myös tykkäämässä sivusta Näpit irti opintotuesta.

opintotuenrajaaminen

Tomorrow, on Friday the 13th, there is a demonstration in defense of study grants. The demonstration will be from 12 AM to 1 PM at the Kansalaistori, in front of the Parliament Building. The Student Union is taking part in organizing the demonstration and invites every member and friend of the Student Union to also take part! The demo is demanding that the parliament reject the motion by the government to limit study grants to only one degree.

The Student Union office is joining the demonstration, so the office will be open tomorrow from 11.00 AM to 11.45 AM.

You can join the demonstration event here and ask your friends to join you as well.

Also, there is a page for keeping (their) hands off study grants here.