Haluatko esiintymiskeikkoja tai oppilaita? Tule mukaan TaiYo:n taiteilijapankkiin!

Taideyliopiston ylioppilaskunta on ylläpitänyt nettisivuillaan esiintyjäpankkia, jonne keikkatöitä tai oppilaita haluavat TaiYo:n jäsenet voivat jättää ilmoituksen itsestään ja tarjoamistaan palveluista. Esiintyjäpankki on alkujaan Sibelius-Akatemian ylioppilaskunnan aloittama palvelu, ja tämän myötä siellä on toistaiseksi ollut vain SibAn opiskelijoiden ilmoituksia. Nyt pankki on kuitenkin vihdoin uudistettu kaikki akatemiat kattavaksi Taiteilijapankiksi, ja tämän myötä mukaan toivotaan myös näyttelijöiden, tanssijoiden ja kuvataiteilijoiden ilmoituksia muusikoiden rinnalle. Tule siis hyödyntämään ylioppilaskuntasi jäsenpalvelua, jonka kautta voit kartuttaa niin kokemusta kuin tilipussiasi!

Kun joku etsii juhliinsa esim. improryhmää, tanssiesitystä tai bändiä, lapselleen piirustuksen tai pianonsoiton opettajaa tai haluaa maalauttaa kohtuuhintaisen muotokuvan, ei ole ollenkaan harvinaista että hän yrittää löytää tekijöitä Taideyliopiston tai TaiYo:n kautta – ja näissä tilanteissa sekä yliopisto että ylioppilaskunta ohjaavat kyselijät Taiteilijapankkiin. Jos haluat, että myös sinun tai ryhmäsi ilmoitus ja yhteystiedot löytyvät Taiteilijapankista, voit jättää ilmoituksesi helposti TaiYo:n nettisivuilla olevan lomakkeen kautta! Ilmoitukset voivat koskea mitä tahansa esiintymistä, opetusta tai muuta taideyliopistolaisille ominaista taiteellista osaamista, ja ilmoitukset on luokiteltu taiteenlajin ja tarvittaessa alalajin perusteella. Ilmoituksia voi jättää koska tahansa, ja ne lisätään Taiteilijapankkiin sitä mukaa kun ne saapuvat.

Pääset jättämään ilmoituksesi Taiteilijapankkiin tästä: http://www.taideylioppilaskunta.fi/taiteilijapankki/taiteilijapankkilomake