Ylioppilaskunnan huone ja keittiö opiskelijoiden käytössä N-talolla

Nyt kun Sibelius-Akatemian uuden N-talon lukot on vihdoin saatu toimimaan, pääsevät myös talon 4. kerroksessa sijaitsevat ylioppilaskunnan huone ja keittiö toden teolla opiskelijoiden käyttöön. Kaikilla opiskelijoilla, jotka ovat lunastaneet itselleen N-talon kulkulätkän, pitäisi olla lätkällään automaattisesti pääsy ylioppilaskunnan huoneeseen. Huoneessa voi käydä esim. lukemassa lehtiä, pelaamassa pelejä tai muuten vain hengaamassa kellonajasta riippumatta – se siis toimii aivan samalla tavalla kuin kevään loppuun asti käytössä ollut edeltäjänsä T-talolla.

Ylioppilaskunnan huoneen yhteydessä on myös pieni keittiö, joka niin ikään saadaan nyt opiskelijoiden käyttöön. Keittiössä on kaikkien vapaassa käytössä mm. jääkaappi, mikroaaltouuni, leivänpaahdin sekä kahvin- ja vedenkeittimet. Keittiöön ei kenelläkään ole automaattista kulkuoikeutta lätkällään, mutta kuka tahansa opiskelija voi saada kulkuoikeuden keittiöön sopimalla asiasta TaiYo:n kanssa. Sinun tarvitsee vain käydä TaiYo:n toimistossa sen aukioloaikoina tekemässä keittiön käyttösopimus (jolla sitoudut toimimaan yhteisessä keittiössä fiksusti ja siivoamaan jälkesi), niin kulkuoikeus keittiöön voidaan lisätä kulkulätkällesi. Keittiön käyttösopimuksia voi tehdä marraskuun alusta eli käytännössä maanantaista 3.11. lähtien. Tervetuloa käyttämään TaiYo:n huonetta ja keittiötä N-talolla!