Töitä tarjolla: TaiYo hakee toimistosihteeriä!

TaiYo hakee osa-aikaista toimistosihteeriä vakituiseen työsuhteeseen

Taideyliopiston ylioppilaskunta (TaiYo) hakee osa-aikaista toimistosihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 4.8.2014 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimistosihteerin tehtäviin kuuluvat jäsen- ja muu asiakaspalvelu ylioppilaskunnan toimistolla (syksystä 2014 alkaen osoitteessa Nervanderinkatu 13), laskujen maksu ja muut sekalaiset toimistotyöt, TaiYo:n www-sivujen päivitys ym. tiedotuksessa avustaminen sekä toimiston yleisestä järjestyksestä ja siisteydestä huolehtiminen. Lopullista toimenkuvaa voidaan muokata tarvittaessa myös tehtävään valitun henkilön erityisosaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Keskimääräinen työaika on lukukausien aikana toimiston aukioloaikojen mukaisesti n. 10-15 tuntia viikossa, lukuvuoden alussa kuitenkin n. 25 tuntia viikossa. Tehtävän palkkaus on ylioppilaskuntien TES:n mukaisesti 10,20 €/tunti mahdollisine lisineen. Edellytämme hakijalta mielenkiintoa ylioppilaskuntaa ja sen toimintaa kohtaan, hyviä ATK-taitoja, erinomaista suomen ja sujuvaa englannin kielen taitoa, itsenäistä ja positiivista otetta työntekoon, huolellisuutta sekä kykyä yhteistyöhön ja asiakaspalveluun. Kokemus ylioppilaskunta- ja/tai järjestötoiminnasta sekä www-sivujen päivittämisestä katsotaan eduksi.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa TaiYo:n pääsihteeri Ville Sinnemäelle sähköisesti osoitteeseen taiyo-paasihteeri (ät) uniarts.fi tai paperilla osoitteeseen TaiYo/pääsihteeri, Töölönkatu 28, 00260 Helsinki viimeistään keskiviikkona 14.5.2013 klo 12.00. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, joka pidetään erikseen sovittavana ajankohtana to-pe 15.-16.5. Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Sinnemäki (puh. 040 710 4296), ja lisätietoja TaiYo:n toiminnasta löytyy myös osoitteesta http://www.taideylioppilaskunta.fi.