TaiYo:n yo-lakkimerkit ja nauhat nyt saatavissa!

TaiYo:n tunnukset eli ylioppilaskunnan nauha ja lakkimerkki ovat vihdoinkin olemassa ja kaikkien TaiYo:n jäsenten hankittavissa. TaiYo:n logon muotoinen lakkimerkki kiinnitetään ylioppilaslakkiin siinä olevan lyyran tilalle – ylioppilaslakin lyyra nimittäin on alkujaan Helsingin yliopiston opiskelijoiden tunnus, ja TaiYo:n lakkimerkki kertoo kantajansa opiskelevan Taideyliopistossa. TaiYo:n musta-valko-petroolia nauhaa puolestaan käytetään perinteisissä akateemisissa juhlissa juhlapuvun, tumman puvun tai arkipuvun kanssa.

Nyt on siis oiva mahdollisuus hankkia uutuudenkiiltävä lakkimerkki vapuksi! Lakkimerkin ja nauhan voivat hankkia ja niitä voivat käyttää kaikki TaiYo:n nykyiset ja entiset jäsenet. Niitä voi ostaa TaiYo:n toimistosta (Töölönkatu 28, 4. krs) sen aukioloaikoina omakustannehintaan; lakkimerkki maksaa 12 e, TaiYo:n pitkä nauha 3 e ja lyhyt nauha 1 e. Jos et pääse itse paikan päälle niitä hankkimaan, voit ottaa yhteyttä TaiYo:n toimistoon (taiyo-toimisto@uniarts.fi) ja sopia toimittamisesta muulla tavoin.