Taideyliopiston liikuntapalvelut uusiksi – vastaa kyselyyn ja vaikuta tuleviin palveluihin!

Taideyliopisto on irtisanonut sopimuksensa opiskelijoille tarjottavista liikuntapalveluista Unisportin kanssa syksystä 2015 lähtien. Tarkoituksena ei ole lopettaa liikuntapalveluita kokonaan, vaan niitä tullaan tarjoamaan opiskelijoille vastaisuudessakin, mutta yliopisto kartoittaa nyt ennen ensi syksyä Unisportin rinnalla myös muita mahdollisia palveluntarjoajia sekä tapoja liikuntapalveluiden järjestämiseen. Tätä varten TaiYo selvittääkin nyt, millaisia Taideyliopiston opiskelijoiden liikuntatarpeet tarkemmin ottaen ovat. Vastausten pohjalta autamme Taideyliopistoa kohdistamaan liikuntapalvelut ensi syksystä lähtien niin, että ne voivat palvella opiskelijoitamme mahdollisimman hyvin.

Vaikuta siis Taideyliopiston liikuntapalveluiden tulevaan suuntaan ja vastaa kyselyymme allaolevan linkin kautta! Vastaaminen vie vain muutaman minuutin, ja kysely on avoinna 15.12. saakka.

Linkki kyselyyn: http://goo.gl/Yy2kW7