Karoliina Korvuo Vapaan taiteen tilan uusi koordinaattori

TaiYo:n uudeksi Vapaan taiteen tilan koordinaattoriksi on valittu Karoliina Korvuo. Korvuo on aloittanut tehtävään perehtymisen maanantaina 8.5. edeltäjänsä, Anna Peson, kanssa. Vapaan taiteen tilan koordinaattori vastaa tilan käytännön toiminnan pyörittämisestä huolehtien esimerkiksi varausten hallinnoinnista, tilan yleisestä kunnosta ja kalustosta ja viestinnästä.

Taideyliopiston Kuvataideakatemiasta kesäkuussa kuvataiteen maisteriksi valmistuva Korvuo on aiemmin työskennellyt monipuolisesti taidekentän erilaisissa tehtävissä.  

“Odotan innolla, että pääsen tutustumaan lisää Taideyliopiston opiskelijoihin ja alumneihin kaikista akatemioista Vapaan Taiteen Tilan koordinaattorin roolissa. Ilmainen ja suuri tapahtuma- ja näyttelytila on ainutlaatuinen ja tärkeä resurssi taideopiskelijoille. Tilan kalenteriin on merkitty tälle vuodelle paljon kiinnostavia projekteja. Kannustan kaikkia taideyliopistolaisia ottamaan tilan omakseen tapahtumiin osallistumalla ja järjestämällä niitä myös itse!”

Vapaan taiteen tilan koordinaattorin tavoittaa sähköpostitse info(at)vapaantaiteentila.fi tai puhelimitse 040 710 4227.