Taideopiskelijaseminaari 2023 on pian täällä!

Kaksipäiväinen seminaari kerää yhteen opiskelijoita taiteen, kulttuuri ja suunnittelun aloilta ympäri Suomen. Tapahtuma tapahtuu ensimmäistä kertaa koskaan! Paikalle saapuu opiskelijoita yli 20 eri taideopiskelijajärjestöstä. Taideyliopiston ylioppilaskunta (TaiYo) järjestää taideopiskelijaseminaarin yhteistyössä TOKYO ry:n eli Aalto yliopiston ARTS korkeakoulun opiskelijoiden kanssa.

Seminaarissa visioimme taiteen ja kulttuurin kentän tulevaisuudesta, puhumme taideopiskelijahyvinvoinnista ja pääsemme tutustumaan moneen eri taiteenalaan, joita opetetaan Suomen yliopistoissa. Kunniapuheen pitää opetusministerimme Li Andersson. Vieraspuhujina ovat Kulta ry:n pääsihteeri Rosa Meriläinen, asiantuntija ja muusikko Pauliina Valtasaari sekä taiteilija Jani Leinonen.

Tervetuloa seiminaarin iltajuhlaan! Taideopiskelijaseminaarin ensimmäinen päivä päättyy bileisiin 20:00-2.00 Kipsarissa Väreessa (Otaniementie 14). Kaikki taideopiskelijat ovat tervetulleita! Sisäänpääsy on muille kuin seminaariin osallistujille 3€.

Ilmottautuminen tapahtumaan on jo täynnä. Jos kuitenkin löytyy kiinnostusta vielä lähteä mukaan, laita TaiYolle viestiä. Tilaa on vielä tapahtumaa järjestävien vapaaehtoisten joukossa.