Ester Sundström TaiYo:n jäsenpalvelu- ja viestintäsihteeriksi

TaiYo:n uutena jäsenpalvelu- ja viestintäsihteerinä on maanantaina aloittanut Ester Sundström. Sundström vastaa jäsenpalvelusta ylioppilaskunnan toimistolla Nervanderinkadulla ja koordinoi ylioppilaskunnan viestintää. Uuden henkilön rekrytointi ylioppilaskuntaan tuli ajankohtaiseksi Venla Luukan siirryttyä muihin tehtäviin lokakuussa.

Taustaltaan helsinkiläinen Sundström on Helsingin yliopiston opiskelija ja viulisti. Hänellä on aiempaa kokemusta Helsingin yliopiston ylioppilaskunnasta sekä sen piirissä toimivista järjestöistä ja osakunnista. ”Jännittää, innostaa ja inspiroi aloittaa hommat – ihan superhienoa saada sukeltaa Taideyliopiston ylioppilaskunnan maailmaan!” Sundström kommentoi.

Sundströmin tavoittaa puhelimitse numerosta 040 710 4298 ja sähköpostitse osoitteesta taiyo-toimisto@uniarts.fi.

Ester Sundström elected as ArtSU’s Secretary of Member Services and Communications

Ester Sundström has started as ArtSU’s new Secretary of Member Services and Communications on Monday. Sundström is responsible for membership services at the Student Union’s office on Nervanderinkatu and coordinates the Student Union’s communications. The recruitment of a new person to the student union became topical after Venla Luukka moved to other positions in October.

Sundström is a student at the University of Helsinki and a violinist. She has previous experience of the University of Helsinki Student Union and the organizations and associations that operate within it. “Exciting, and inspiring to start work here – it’s great to dive into the world of the University of the Arts Student Union!” Sundström commented.

Sundström can be reached by phone on +358 40 710 4298 and by e-mail at taiyo-toimisto@uniarts.fi.