Jousikvartetti Hele

Jousikvartetti Hele on syntynyt rakkaudesta jousikvartettimusiikkiin. Jokaisella yhtyeen soittajalla on takanaan vuosien musiikinopinnot ja tällä hetkellä kaikki soittajat opiskelevat musiikkia Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa. Koulutus takaa yhtyeen muusikoille laajat tiedot ja taidot monista eri musiikkityyleistä. Sen johdosta yhtye on erittäin muuntautumiskykyinen niin ohjelmiston kuin taiteellisen toteutuksen suhteen.

Hele tekee keikkaa yksityistilaisuuksissa, äänitysprojekteissa sekä täydentämässä muita erikokoisia ja -tyylisiä soitinyhtyeitä. Oli sinulla minkälainen musiikillinen toive tahansa, toteutamme sen mielellämme!

Tarjouspyynnöt voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen jousikvartettihele@gmail.com

Osoitteesta https://soundcloud.com/jousikvartetti-hele löydät ääninäytteitämme.