TaiYo:n toimisto aukeaa 9.8. – Student Union office will open on the 9th of August

TaiYo:n toimisto (Nervanderinkatu 13, 4. krs) aukeaa kesätauon jälkeen jälleen maanantaina 9.8. ja palvelee ma-ti & to klo 12-14 ja ke klo 13-17. Yliopiston opintotietojärjestelmän vaihdoksen vuoksi uusien lukuvuositarrojen jako opiskelijakortteihin aloitetaan niin ikään maanantaina 9.8.

16.8. lähtien toimistolla on laajennetut aukioloajat, ja neljän viikon ajan eli 11.9. asti se palvelee ma-ti ja to-pe klo 11-14 sekä ke klo 11-17. Toimiston lisäksi TaiYo:lla on ajalla 19.8.-2.9. käytössä ylimääräiset lukuvuositarrojen jakelupisteet Kuvataideakatemian ja Teatterikorkeakoulun tiloissa Sörnäisissä. Näiden aukioloajoista tiedotetaan myöhemmin.

Pyydämme huomioimaan kiristyneen koronatilanteen toimistolla asioidessa ja käyttämään kasvomaskia sekä pitämään huolta turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta.

KonSts kansli öppnar 9.8.

KonSts kansli (Nervandersgatan 13, 4 vån.) öppnar igen efter sommaren på måndagen 9.8. och har öppet må-ti & to kl. 12-14 och on kl. 13-17. På grund av nya studieförvaltningssystemet Peppi börjar också utdelning av läsårsdekaler må 9.8.

Från 16.8. ska kansliet ha längre öppettider: må-ti & to-fr kl. 11-14 och on kl. 11-17. Under perioden 19.8-2.9 finns det också separata utdelningspunkter för läsårsdekaler på Bildkonstakademin och Teaterhögskolan.

Kom ihåg att använda en munskydd, hålla avstånd och vara noga med handhygien. Tack!

ArtSU’s office will open on the 9th of August

ArtSU’s office (Nervanderinkatu 13, 4th floor) is again open after the summer and is open from 9 Aug on Mon-Tue & Thu-Fri at 12-14 and on Wed at 13-17. Due to the new student information system the handing of new term stickers begins also on the 9 Aug.

From 16 Aug the office will have longer opening hours and will be open on Mon-Tue & Thu-Fri at 11-14 and on Wed at 11-17. From 19 August to 2 September there will also be additional service points at the Academy of Fine Arts and Theatre Academy for handing out term stickers.

Please take care of safe distances and good hand hygiene and use a face mask when visiting ArtSU’s office.