Hae Taideyliopiston ylioppilaskunnan toimistosihteeriksi!

Taideyliopiston ylioppilaskunta hakee puolipäiväistä toimistosihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 26.7.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Taideyliopiston ylioppilaskunta (TaiYo) on noin 1700 taideopiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö, joka toimii Taideyliopiston opiskelijoiden etu- ja palvelujärjestönä.

Ylioppilaskunnan toimistosihteeri vastaa jäsen- ja asiakaspalvelusta ylioppilaskunnan toimistolla sekä Taideyliopiston kampuksilla Töölössä ja Sörnäisissä. Lisäksi toimistosihteerin tehtäviin kuuluvat yleiset toimistotyöt kuten laskujen maksu ja rekisterien ylläpito, ylioppilaskunnan nettisivujen päivitys ja muut viestinnälliset tehtävät sekä toimiston yleisestä järjestyksestä ja siisteydestä huolehtiminen. Puolipäiväisen toimen työajasta noin 2/3 lasketaan toimistosihteerin tehtäviin kuuluvaksi.

Loput 1/3 työajasta kohdennetaan erikseen ja näin ollen myös lopullinen toimenkuva muotoutuu tehtävään valitun henkilön erityisosaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Arvostamme monipuolista osaamista, ja henkilön erityisosaaminen voi liittyä esimerkiksi viestintään, edunvalvontaan tai yhteisön vapaaehtoisten tukemiseen. Pienessä organisaatiossa toimistosihteeri pääsee monipuolisesti osaksi ylioppilaskunnan toimintaa. Toimistosihteeri työskentelee tiiviissä yhteistyössä myös ylioppilaskunnan hallituksen ja muiden työntekijöiden kanssa, ja hänen esihenkilönään toimii ylioppilaskunnan pääsihteeri.

Toivomme hakijalta…

 • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
 • kokemusta asiakaspalvelusta
 • mielenkiintoa ylioppilaskuntaa ja sen toimintaa kohtaan
 • hyviä tietoteknisiä taitoja
 • viestintäosaamista
 • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • korkeakouluopintoja
 • joustavuutta ja luovuutta

Eduksi katsotaan…

 • kokemus ylioppilaskunta- tai muusta järjestötoiminnasta
 • ymmärrys taideopiskelijan arjesta
 • kokemus edunvalvonnasta
 • kokemus vapaaehtoisten kanssa työskentelemisestä

Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, minkä lisäksi ruotsin kielen taidosta on etua.

Tarjoamme toimistosihteerille avoimen, luovan ja innostavan työympäristön osana Taideyliopiston ylioppilaskuntaa ja koko yliopistoyhteisöä. Työaika on keskimäärin 18 h 45 min viikossa (50 %) ja sen pohjana ovat ylioppilaskunnan toimiston aukioloajat. Lukuvuoden alkaessa elo-syyskuussa työtä on kuitenkin n. 30 tuntia viikossa. Puolipäiväisestä tehtävästä maksetaan ylioppilaskuntien työehtosopimuksen palkkaryhmän II–III mukaista palkkaa riippuen tehtävään valittavan henkilön toimenkuvasta. Pääsihteeri antaa mielellään lisätietoja tehtävän palkkauksesta.

Taideyliopiston ylioppilaskunnan hallitukselle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa keskiviikkoon 14.7. klo 12 mennessä osoitteeseen taiyo-paasihteeri@uniarts.fi. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastatteluihin kutsuttaville ilmoitetaan asiasta keskiviikkona 14.7. klo 18 mennessä. Haastattelut pidetään torstaina 15.7. aikavälillä 15–19 ja valinnan tekee ylioppilaskunnan hallitus kokouksessaan perjantaina 16.7. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnasta viimeistään viikon 29 aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Lauri Grünthal sähköpostitse taiyo-paasihteeri@uniarts.fi ja puhelimitse 040 710 4296 perjantaina 2.7. klo 10–16 ja maanantaina 5.7., keskiviikkona 7.7. ja torstaina 8.7. klo 11–15.

Taideyliopiston ylioppilaskunnan toimintaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa http://www.taiyo.fi.

Olemme syrjinnästä vapaa työpaikka ja pyrimme tarjoamaan yhtäläiset mahdollisuudet kaikille. Kannustamme kaikkia sukupuolia ja sukupuoli-identiteettejä edustavia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakemaan riippumatta esimerkiksi hakijan etnisestä taustasta, mahdollisesta toimintaesteestä, uskonnosta tai iästä. Emme käytä työhakemuksissa luovutettuja henkilötietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen, ja hakemukset ja CV:t tuhotaan tietoturvallisesti viimeistään vuoden kuluttua rekrytointiprosessin päättymisestä.