Hae opiskelijatuutoriksi! Apply to become a student tutor! Bli studenttutor!

Hae opiskelijatuutoriksi!

HUOM! JATKOHAKU AUKI 16.5. asti!

NB! CONTINUED APPLICATIONS UNTIL May 16th!

Uskotko yhteisön voimaan? Haluatko toivottaa uusia ystäviä tervetulleeksi Taideyliopistoon? Haluatko oppia lisää ryhmistä ja niiden johtamisesta? Taideyliopiston tuutorirekry on nyt auki! Tarvitsemme monia käsiä, sydämiä ja aivoja levittämään punaisen maton auki uusille opiskelijoille – isosti, hauskasti ja hellästi. Tuutorit auttavat uusia opiskelijoita opintojen aloituksessa ja siihen liittyvissä käytännön asioissa sekä uuteen ympäristöön ja Taideyliopiston yhteisöön kotiutumisessa. Haku on auki NYT ja sulkeutuu keskiyöllä 2.5. 16.5.!

Lisätietoa ja hakulomake: https://taiyo.fi/ylioppilaskunta/tuutorointi/

Apply to become a Student Tutor!

Do you believe in the power of community? Do you want to welcome new friends to the University of the Arts Helsinki? Do you want to learn more about groups and leading them? Recruitment for tutors at Uniarts Helsinki is open! We need lots of hands, hearts and brains to roll out the red carpet for new students – while making it big, fun and gentle. The tutors help new students start their studies, including all the practicalities and help them feel at home in their new environment and community. The application period is open NOW and will close on midnight, May 2th 16th!

More information and the application form: https://taiyo.fi/ylioppilaskunta/tuutorointi/

Bli studenttutor!

Tror du på gemenskapens kraft? Vill du vara med och välkomna nya vänner till Konstuniversitetet? Vill du lära dig mer om grupper och ledarskap? Ansökningstiden för att bli tutor vid Konstuniversitetet har nu börjat! Vi behöver många händer för att rulla ut röda mattan för nya studerande så empatiskt och roligt som möjligt. Tutorerna hjälper nya studerande med praktiska frågor vid läsårets början och får dem att känna sig mer hemma vid Konstuniversitetet. Ansökningstiden har NU börjat och tar slut vid midnatt på den 2.5. 16.5.!

Mer information och ansökningsblanketten: https://taiyo.fi/ylioppilaskunta/tuutorointi/