Haluatko esiintymään TaiYo:n synttäribileisiin? Do you want to perform in ArtSU’s birthday party?

Taideyliopiston ylioppilaskunta juhlii 7-vuotista taivaltaan synttäribileillä TeaKin Torilla huhtikuussa (alustavasti la 4.4.). Bileiden ohjelma koostuu tietysti Taideyliopiston opiskelijoiden omasta taiteesta, ja kaikki esiintymisestä kiinnostuneet voivat nyt ilmoittaa halukkuudestaan olla mukana! Haussa on sekä juhlakansaa tanssittavia bändejä että muita, lyhyempiä esityksiä ja taidepläjäyksiä laidasta laitaan: mukaan toivotaan niin musiikkia, esitystaidetta kuin kuvataidettakin. Myös DJ:t ja graafiset suunnittelijat ovat tervetulleita. Juhlaan valituille taiteilijoille maksetaan erikseen sovittava rahapalkkio.

Jos esiintyminen bileissä kiinnostaa, täytäthän tietosi mahdollisuuksien mukaan viimeistään maanantaina 10.2. klo 12 lomakkeeseen, joka löytyy osoitteesta https://goo.gl/forms/Jl8AJIOLCz5hmSOm2. Otamme yhteyttä kaikkiin kiinnostuksensa ilmoittaneisiin helmikuun aikana.

Vill du uppträda på KonSt:s årsfest?

Konstuniversitetets studentkår firar sin sjuåriga existens med en födelsedagsfest på Teaterhögskolans torg i april (preliminärt 4.4). Festprogrammet består naturligtvis av Konstuniversitetets studerandes egen konst, och alla som är intresserade av att uppträda kan nu anmäla sig! Vi söker både orkestrar som får festdeltagarna att dansa och andra kortare uppträdanden och konstinslag av alla slag: vi vill inkludera såväl musik som performativ konst och bildkonst. Också  DJs och grafiker är välkomna. Till dem som väljs ut att uppträda på festen betalas ett arvode i pengar, som avtalas separat.

Om du är intresserad av att uppträda på festen ska du fylla i din information på den blankett som finns på https://goo.gl/forms/Jl8AJIOLCz5hmSOm2. Blanketten ska helst skickas in senast måndagen 10 februari kl. 12. Vi kontaktar alla som har anmält sitt intresse i februari.

Do you want to perform in ArtSU’s birthday party?

We will celebrate our Student Union’s 7th birthday in April (provisionally on 4 April) at Theatre Academy, and we want to see you all there! In order to actually have a super party, we are looking for different kinds of performances from our students to cheer up the event. We are of course looking for bands to keep the people dancing, but also for shorter performances of all kinds – from music to theatre and fine arts, you name it! Also DJ’s and graphic designers are welcome, and all artists will be paid a reward.

If you want to perform at the party, please fill in the form at https://goo.gl/forms/Jl8AJIOLCz5hmSOm2 preferably by Mon 10 Feb 12noon at the latest! We will contact everyone who’s sent their information before the end of February.