Maiju Westergård

Olen musiikin maisteriksi pian valmistuva 27-vuotias musiikkikasvattaja. Olen syventynyt opinnoissani pop/jazz-lauluun ja sen pedagogiikkaan. Opetankin laulua yksityisesti ja otan mielelläni vastaan uusia oppilaita.

Tunneillani käydään läpi laulamisen eri osa-alueita, kuten tervettä äänenkäyttöä ja tulkintaa. Tärkeintä on aina laulamisen ilo. Tunnit räätälöidään yksilöllisesti jokaiselle oppilaalle tämän lähtökohdat, kiinnostuksenkohteet ja tavoitteet huomioiden. Laulettavia kappaleita saa halutessaan valita itse.

Olen perehtynyt kandidaatin sekä maisterin tutkielmissani lasten ja nuorten laulunopetukseen, joten tunneilleni ovat ehdottomasti tervetulleita kaikenikäiset ja -tasoiset laulajat.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Ensimmäinen tunti on kokeilukerta, joka ei sido mihinkään.