Maiju Westergård

Olen pian musiikin maisteriksi valmistuva 27-vuotias musiikkikasvattaja sekä laulaja ja viulisti. Voin lähteä keikalle laulajana, viulistina tai vaikka molempina, jolloin tilaisuuteesi on mahdollista räätälöidä hyvin monipuolinen kattaus niin halutessanne. Otan mielelläni mukaani myös pianistin tai tarvittaessa voin koota isommankin kokoonpanon.

Laulajana olen suuntautunut pop/jazz-musiikkiin, joten jos kaipaat klassista laulua, en ehkä ole etsimäsi henkilö, mutta kevyen musiikin saralta tyylien kirjo on laaja (pop, rock, folk, iskelmä, soul, r&b, laulelma, musikaali…). Viulistina puolestaan soitan mitä tahansa klassisesta poppiin ja siltä väliltä – mitä tilaisuutesi kaipaakaan.

Oli kyseessä sitten syntymäpäivät, häät, firman pikkujoulut tai vaikkapa kissanristiäiset, joihin kaipaisit livemusiikkia, ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää!