Kommentoi TaiYo:n taidepoliittista linjapaperia – Comment on ArtSU’s art policy paper!

Taideyliopiston ylioppilaskunta on päivittämässä taidepoliittisen linjapaperinsa, jossa linjataan TaiYo:n kantoja mm. taiteen rahoitukseen ja yhteiskunnalliseen asemaan, taiteilijoiden toimeentuloon, taidekoulutukseen ja taidekentän yhdenvertaisuuteen. Ennen lopullisen esityksen tekemistä edustajistolle TaiYo:n hallitus haluaa kuulla myös jäsenten kommentteja linjapaperin alustavasta versiosta.

Käy sinäkin jättämässä kommenttisi ja vaikuta linjapaperin lopulliseen sisältöön! Alustavaa linjapaperia voi kommentoida 12.11. saakka osoitteessa https://docs.google.com/document/d/1bdTpSJWdHegUMY-jSRW1PtqeovHvk-Ec-O-Pq52HT-E/edit?usp=sharing.

Comment on ArtSU’s art policy paper!

University of the Arts Student Union is updating its art policy paper, outlining ArtSU’s positions on the financing and societal role of art, the livelihood of artists, art education and equality in the arts, among others. Before proposing the final version to the Representative Council for approval, ArtSU’s Board would also like to hear members’ comments on the preliminary version of the policy paper.

Please leave your comments and influence the final content of the policy paper! The preliminary version (in English) can be commented until 12 November at https://docs.google.com/document/d/1nddqfN4idK9vyoKDe0jh7OTok8tv80chtI6sMUhytLw/edit?usp=sharing.