Tervetuloa Orientaatiopäivän jatkoille 23.8.! Welcome to the Orientation Day Party on 23 August!

Hei kaikki Taideyliopiston uudet opiskelijat sekä myös nykyiset opiskelijat! Toivotamme teidät tervetulleiksi perjantaina 23.8. uusien opiskelijoiden yhteisen orientaatiopäivän jatkojen etkoille, jatkoille ja jatkojen jatkoille! Tilaisuus on avoin kaikille Taideyliopiston uusille ja nykyisille opiskelijoille.

ETKOT
Orientaatiopäivän päätteeksi tarjoamme mahdollisuuden hengailuun ja chillailuun ruuan kera. Teakin Bunkkeri on mukava hengauspaikka, jossa teidän on helppo tutustua toisiinne ja syödä Lidlin vegaanista pizzaa sekä muita pieniä herkkuja. Ota omia juomia mukaasi, jos pitkän päivän jälkeen haluat rentoutua Bunkkerin mukavilla sohvilla musiikkia kuunnellen! Halukkaille on Bunkkerissa tarjolla myös lautapelejä.
MILLOIN: Klo 17 ->
MISSÄ: Bunkkeri, Teatterikorkeakoulu, Haapaniemenkatu 6

JATKOT
Kello 20-22 Merikerholla on happy hour vain meidän joukollemme! Suuntaamme baaria kohti yhteislähdöllä Bunkkerilta. Alennukset juomista saat näyttämällä Taideyliopiston opiskelijakorttia esim. Frank appistä.
MISSÄ: Merikerho, Sörnäisten Rantapromenadi

JATKOJEN JATKOT
Merikerholla alkaa kello 22 HJM Klubi, jonne voimme jäädä alennettua pääsymaksua vastaan (ilmoitamme lipun hinnan heti kun se varmistuu). Merikerhon terassille voi myös jäädä maksutta. Jos kyseinen tapahtuma ei sinua kiinnosta, siirrymme myös takaisin Bunkkeriin, jossa musiikki soi aamuneljään!

Facebook: www.facebook.com/events/1066746393530824

Tervetuloa!
Terkuin TaiYo ♥

Welcome to the Orientation Day Party on 23 August!

Hello all you new students in Uniarts Helsinki as well as all you older students! After the new students’ common Orientation Day on 23 August, we wish to invite you to the Orientation Day Party: in three parts, preparty, party and afterparty! The event is open to all students in Uniarts Helsinki, both new and old.

PREPARTY
As the official Orientation Day ends, we offer you a place to chill and hang out with food. The Teak Bunker is a nice place to hang out, where we can get to know each other and eat some vegan Lidl pizza and other snacks. Take your own drinks, if you want to sit down for a while on the comfortable couches in the Bunker and listen to some music. There will also be board games available.
WHEN: 5pm ->
WHERE: The Bunker, Theatre Academy, Haapaniemenkatu 6

PARTY
From 8pm to 10pm, Merikerho has a happy hour only for us! We will start together towards the bar from the Bunker. You can get discounts from drinks by showing a Uniarts student card, e.g. from the Frank app.
WHERE: Merikerho, Sörnäisten Rantapromenadi

AFTERPARTY
Merikerho has an HJM Klubi music club from 10pm onwards, and there will be discount tickets for Uniarts students (we will update the price later). Merikerho also has a terrace, where you can stay longer without paying for the club. And if the event doesn’t interest you that much, we will also be moving back to the Bunker, where there will be music until 4 AM!

Facebook: www.facebook.com/events/1066746393530824

Welcome!
Love, ArtSU ♥