KRIISIAPUTAPAAMINEN YTHS:LLÄ

EDIT: Clarified language issues in text. -29.5.2019

EDIT2: Added possibility of using English for the first meeting, as well as deadline for registration. -3.6.2019

Kuvataideakatemian yhteisöä on koskenut kuolemantapaus viime vuoden joulukuussa.

Kuolleen lähimmille opiskelutovereille järjestetään kriisi-istunto, jossa luottamuksellisesti käsitellään tilanteeseen liittyviä omakohtaisia tuntemuksia ja reaktiota psykologin ja terveydenhoitajan johdolla.

MITÄ: Kriisi-istunto, jonka vetää YTHS:n psykologi, kriisiryhmän koordinaattori Riitta Selin sekä terveydenhoitaja Johanna Valve.

MISSÄ: YTHS Töölö, Töölönkatu 37 A,  6. Krs ja ryhmätila 628, Tammi

MILLOIN: Ke 5.6.2019 klo 12:20-14:20.

Ilmoittautumiset: https://forms.gle/sEgbd7qN8LXSaeNv6
DEADLINE: 4.6.2019 klo 12:00

Jotta jokaisella osallistujalla on aikaa ja mahdollisuus puhua omasta kokemuksestaan, istuntoon voi maksimissaan osallistua 10 henkilöä. Mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin kymmenen, selvitetään heidän kanssaan mahdollisuutta uuteen tapaamiseen.

Tapaaminen vedetään joko suomeksi tai englanniksi ilmoittautuneista riippuen. Kaikki halukkaat opiskelutoverit ovat tervetulleita avun piiriin kielestä riippumatta. Jotta kaikki voivat osallistua keskusteluun, ilmoittautuneiden kesken sovitaan miten asiat järjestetään avun saamiseksi kaikille.

Lisätietoja tapaamisesta:

Jäsenpalvelu- ja edunvalvontasihteeri Hannu Jaakkola, Taideyliopiston ylioppilaskunta.

hannu.jaakkola@uniarts.fi


The community of the Academy of Fine Arts has been touched by a death in December of last year. A crisis session is being organized to the closest study partners of the deceased, where it is possible to confidentially discuss personal feelings and reactions. The session is led by a psychologist and a community health nurse.

WHAT: A crisis session led by FSHS psychologist, coordinator of the crisis team Riitta Selin and community health nurse Johanna Valve.

WHERE: FSHS Töölö, Töölönkatu 37 A,  6th floor and group space 628, Tammi

WHEN: Wed 5.6.2019 at 12:20-14:20.

Registrations: https://forms.gle/sEgbd7qN8LXSaeNv6
DEADLINE: Tue 4.6. at 12:00 noon.

For every participant to have the time and space to talk of their own experience, this session can hold a max. of 10 people. If there are more than 10 registered participants, the possibility of a second session will be discussed with them.

This session will be held either in Finnish or in English. All interested study partners are welcome to receive help, regardless of language. To make sure that everyone can participate, the language protocol will be discussed with those who register, so that everyone can get the help they need.

Additional information:

Secretary for member services and interest advocacy Hannu Jaakkola, Taideyliopiston ylioppilaskunta.

hannu.jaakkola@uniarts.fi