Tervetuloa TaiYo:n terassikahveille 29.5. – Welcome to ArtSU’s Terrace Café on 29 May

Kesän lähestyessä ja säiden lämmetessä on aika kokoontua viettämään aikaa TaiYo:n toimiston vieressä sijaitsevalle komealle kattoterassille. Tervetuloa siis juhlimaan kevätlukukauden päätöstä TaiYo:n terassikahveille Sibelius-Akatemian N-talon 4. kerroksen terassille (Nervanderinkatu 13) keskiviikkona 29.5. klo 16-18! Tarjolla on pientä syötävää ja juotavaa, mutta myös omia eväitä voi halutessaan ottaa mukaan. Tule yksin tai kavereiden kanssa, hetkeksi ihailemaan näkymiä tai pidemmäksi aikaa hengaamaan yhdessä muiden taideopiskelijoiden kanssa! Sateen sattuessa tapahtuma järjestetään TaiYo:n toimistolla samassa osoitteessa. Tervetuloa mukaan!

Facebook: www.facebook.com/events/301223170789560

Välkommen till KonSts Terrasskafé 29.5

När sommaren närmar sig och vädret blir bättre, är det dags att samlas på terrassen. Välkommen att fira slutet av terminen till KonSts Terrasskafé onsdagen 29.5 kl. 16-18 på terrassen vid Sibelius-Akademins N-hus (Nervandersgatan 13, 4 vån.)! Studentkåren bjuder på nånting att äta och dricka, men du kan också ta med dina egna saker. Alla är välkomna att antingen titta in snabbt eller stanna längre om man vill. Om det regnar, äger evenemanget rum i KonSts kansli på samma adressen. Välkommen med!

Facebook: www.facebook.com/events/301223170789560

Welcome to ArtSU’s Terrace Café on 29 May

As summer gets closer and the weather warmer, it is time to gather to the terrace next to ArtSU’s office for some relaxed time with fellow students. Welcome to celebrate the end of the semester to ArtSU’s Terrace Café on 29 May from 4pm to 6pm on the 4th floor terrace of Sibelius Academy’s N-house (Nervanderinkatu 13)! We offer a little something to eat and drink, but you can also bring your own snacks if you want. You are welcome to just pop in and admire the view, or to stay longer and hang out with other Uniarts students. In case of rain, the event will be moved to ArtSU’s office at the same address. Come and join us!

Facebook: www.facebook.com/events/301223170789560