Töitä tarjolla: Tule TaiYo:n vaalityöntekijäksi tai tarranjakajaksi!

Taideyliopiston ylioppilaskunta hakee syksyksi 2019 kahta määräaikaista projektityöntekijää:
– edustajistovaalien vaalityöntekijää ajalle 15.8.-30.11. sekä
– lukuvuositarrojen jakajaa ajalle 21.8.-4.9.

Vaalityöntekijä vastaa loka-marraskuun vaihteessa järjestettävien ylioppilaskunnan edustajistovaalien järjestämisestä. Vaalityöntekijän tehtäviin kuuluu mm. vaalien moninaisista käytännön järjestelyistä ja näkyvyydestä huolehtiminen, vaalien tiedotus ja dokumentointi sekä keskusvaalilautakunnan toimintaan osallistuminen. Työ on projektiluontoinen ja työntekijä määrittää itse työaikansa sen pohjalta, mitä projektin etenemisen aikatauluista sovitaan. Työstä maksetaan projektipalkkana yht. 1500 €. Hakijoilta toivotaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja projektinhallintaan, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi, tarkkuutta ja käytännönläheistä otetta työhön sekä kiinnostusta TaiYo:n toimintaa kohtaan. Kokemus ylioppilaskunta- ja/tai järjestötoiminnasta katsotaan eduksi.

Lukuvuositarrojen jakaja puolestaan huolehtii lukuvuositarrojen jakelusta opiskelijakortteihin, kalenterien jaosta ja muista näihin mahdollisesti liittyvistä tehtävistä erillisissä tarranjakopisteissä, jotka perustetaan kahdeksi viikoksi Kuvataideakatemian ja Teatterikorkeakoulun tiloihin. Päivittäinen työaika on sopimuksen mukaan n. klo 11-16, ja palkkaus on ylioppilaskuntien TES:n mukaisesti 10 €/tunti sekä mahdolliset lisät. Hakijoilta toivotaan itsenäistä ja positiivista otetta työntekoon, asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä sekä hyvää suullista suomen ja englannin kielen taitoa. Kokemus ylioppilaskunta- ja/tai järjestötoiminnasta katsotaan eduksi.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee kummankin tehtävän osalta toimittaa viimeistään pe 31.5.2019 TaiYo:n pääsihteeri Ville Sinnemäelle (sähköisesti taiyo-paasihteeri (ät) uniarts.fi tai paperilla Nervanderinkatu 13, 4. kerros, 00100 Helsinki). Muista myös ilmoittaa selkeästi, kumpaa tehtävää haet vai oletko kiinnostunut kummastakin. Osa hakijoista voidaan kutsua haastatteluun erikseen sovittavana aikana viikoilla 23-24. Lisätietoja kummastakin tehtävästä antaa TaiYo:n pääsihteeri Ville Sinnemäki (puh. 040 710 4296), ja lisätietoja ylioppilaskunnan toiminnasta löytyy myös osoitteesta http://www.taiyo.fi.