TaiYo:n toimisto suljettu 24.5. ja kesälomalla 30.5.-31.7.

TaiYo:n toimisto (Nervanderinkatu 13, 4. krs) on suljettu pe 24.5. tuutorikoulutuksen takia mutta palvelee muuten normaalisti (ma-ti ja to-pe klo 14-16 sekä ke klo 14-18) keskiviikkoon 29.5. saakka. Helatorstaista 30.5. alkaen toimisto sulkee ovensa kesä- ja heinäkuun ajaksi ja aukeaa jälleen torstaina 1.8. Kesäloman aikana myös toimiston puhelin on poissa käytöstä ja sähköpostiin taiyo-toimisto@uniarts.fi vastataan viiveellä. Alkusyksyn tarkemmat aukioloajat ja tiedot lukuvuositarrojen jaosta päivitetään TaiYo:n nettisivuille kesäkuussa.

KonSts kansli på sommarlov 30.5-31.7

KonSts kansli (Nervandersgatan 13, 4 vån.) är stängt fredagen 24.5 men betjänar annars enligt normala öppettider (må-ti & to-fr kl. 14-16 och on kl. 14-18) t.o.m. onsdagen 29.5. Fr.o.m. Kristi himmelsfärsdagen 30.5 är kansliet stängt till slutet av juli och har öppet igen fr.o.m. torsdagen 1.8. Under sommarlovet är också kansliets telefon ur bruk och e-poster till adressen taiyo-toimisto@uniarts.fi svaras med fördröjning. Mera info om höstens öppettider och t.ex. läsårsdekaler uppdateras på KonSts webbsidor i juni.

ArtsU’s office on summer holiday from 30 May to 31 July

ArtSU’s office (Nervanderinkatu 13, 4th floor) is closed on Friday 24 May but otherwise open normally (Mon-Tue & Thu-Fri 2pm-4pm, Wed 2pm-6pm) until Wed 29 May. From Ascension Day 30 May until the end of July the office is closed for summer holidays and is open again from Thu 1 August on. During the holidays, also the office phone is out of use and e-mails to taiyo-toimisto@uniarts.fi will be answered with a delay. Exact opening hours for the Autumn term and information on term stickers will be updated on ArtsU’s website in June.