Duo Baltica

Duo Baltica tarjoaa monipuolista sello- ja pianomusiikkia toiveidenne mukaisesti. Ohjelmistomme kattaa parhaat valikoimat klassista ja kevyttä musiikkia sekä myös kansanmusiikkikappaleita. Duossa soittaa kaksi huippumuusikkoa – sellisti Johannes Teppo ja pianisti Mindaugas Neverovas. Olemme kokeneita ja korkealle koulutettuja muusikoita, joilla on vuosikymmenten kokemus erilaisista esiintymistilanteista. Duo on konsertoinut sen perustamisesta lähtien erilaisissa konserteissa sekä yksityistilaisuuksissa pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Molemmat muusikot ovat Sibelius-Akatemiasta valmistuneita muusikoita, joilla on kokemusta lukuisista kansainvälisistä kilpailuista sekä tärkeistä esiintymisistä niin solistina kuin kamarimuusikkona. Katso kotisivumme tarkemmat esittelyt muusikoista: http://www.duobaltica.com/jasenet Ota yhteyttä ja kysy lisää – haluamme tehdä elämän tärkeimmän hetken unohtumattomaksi!