Haluatko esiintyä TaiYo:n synttäribileissä 6.4.? Do you want to perform in ArtSU’s birthday party on 6 April?

Taideyliopiston ylioppilaskunta juhlii 6-vuotista taivaltaan synttäribileillä TeaKin Torilla lauantaina 6.4. Bileiden ohjelma koostuu tietysti Taideyliopiston opiskelijoiden omasta taiteesta, ja kaikki esiintymisestä kiinnostuneet voivat nyt ilmoittaa halukkuudestaan olla mukana! Haussa on sekä juhlakansaa tanssittavia bändejä että muita, lyhyempiä esityksiä ja taidepläjäyksiä laidasta laitaan: mukaan toivotaan niin musiikkia, esitystaidetta kuin kuvataidettakin. Juhlaan valituille esiintyjille maksetaan erikseen sovittava rahapalkkio.

Jos esiintyminen bileissä kiinnostaa, täytäthän tietosi mieluiten viimeistään tiistaina 26.2. lomakkeeseen, joka löytyy osoitteesta https://goo.gl/forms/Jl8AJIOLCz5hmSOm2. Otamme yhteyttä kaikkiin kiinnostuksensa ilmoittaneisiin maaliskuun alussa.

Vill du uppträda i KonSts årsfest 6.4?

KonSts födelsedag firas på Teaterhögskolans Tori 6.4, och vi skulle gärna se allt möjligt mer eller mindre kreativt på festen. Vi behöver både huvudartister med fungerande festmusik och kortare konstspektakel från alla tänkbara genrer (musik, teater, bildkonst). Alla uppträdare blir betalda. Om du vill vara med, fyll i blanketten på adressen https://goo.gl/forms/Jl8AJIOLCz5hmSOm2 senast tisdagen 26.2.

Do you want to perform in ArtSU’s birthday party on 6 April?

We will celebrate our Student Union’s 6th birthday on 6 April at Theatre Academy, and we want to see you all there! In order to actually have a super party, we are looking for different kinds of performances from our students to cheer up the event. We are of course looking for bands to keep the people dancing, but also for shorter performances of all kinds – from music to theatre and fine arts, you name it! All performers will be paid a reward.

If you want to perform at the party, please fill in the form at https://goo.gl/forms/Jl8AJIOLCz5hmSOm2 preferably by Tue 26 Feb at the latest! We will contact everyone who’s sent their information at the beginning of March.