Vuorotteluvapaan sijaisuus/pianonsoiton opettaja – Vantaan Musiikkiopisto

Haemme osaavaa, monipuolista ja innostavaa PIANONSOITON OPETTAJAA vuorotteluvapaan sijaiseksi ajalle 3.12 2018-31.5 2019. Opetuspäivät ma-ke, tuntimäärä 17h/vko (tehtävään liittyy myös säestämistä) Opetus Tikkurilan kirjastotalossa, musiikkiopiston tiloissa.

Edellytämme nykyaikaisten opetusmenetelmien käyttöä, kuten improvisointi-ja vapaa säestystaitoja, sekä pedagogista osaamista, työkokemusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/98 mukaiset, muut palvelussuhteen ehdot ovat kunnallisen opetusalan OVTES:n mukaiset. Valitun henkilön on ennen sijaisuuden vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote. Vuorotteluvapaan sijaistuksessa noudatetaan seuraavia määräyksiä: Vuorotteluvapaan sijaiseksi palkattavan täytyy olla työttömänä yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää ennen sijaisuutta. Työttömyyden kesto lasketaan vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden ajalta. Yhden päivän työttömyys riittää, jos sijaiseksi palkattava on alle 30-vuotias työtön työnhakija, jonka ammatti-tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi. Yhden päivän työttömyys riittää myös, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

 

Odotamme hakemustasi 1.10 klo 16 mennessä (monna.relander@vantaa.fi) Lisätietoja : apulaisrehtori Monna Relander, puh 040 5116255