Tule viettämään vapunpäivää muiden taideopiskelijoiden kanssa!

 

Vapunpäivänä 1.5. pääkaupunkiseudun ylioppilaat kokoontuvat perinteiseen tapaan Ullanlinnanmäelle. Virallinen ohjelma, jonka osana kuullaan mm. TaiYo:n, AYY:n ja HYY:n puheenjohtajien vappupuheet sekä Ylioppilaskunnan Laulajien kuorolaulua, alkaa jo klo 9.00. Tervetuloa kuulemaan, mitä TaiYo:n pj. Jenni Kilvellä on sanottavana!

Ohjelman jälkeen n. klo 10 TaiYo:n väki siirtyy nauttimaan piknik-tunnelmasta TaiYo:n omalle teltalle, joka sijaitsee aiempien vuosien tapaan pienellä kalliolla suunnilleen keskellä Ursan Tähtitornille vievää mäkeä. Teltalla on tarjolla kaikille taideyliopistolaisille myös vappuisaa syötävää ja juotavaa – tervetuloa mukaan nostamaan malja yhdessä muiden taideopiskelijoiden kanssa!

vappupaikannus

 

Muista myös hankkia ylioppilaslakkiisi vapuksi TaiYo:n lakkimerkki – niitä saa TaiYo:n toimistosta vielä vappuaattona 30.4. poikkeuksellisesti klo 10-14!

Kom och fira valborgsdagen tillsammans med andra konststuderande!

Tisdagen 1.5 samlas huvudstadsregionens studenter traditionellt till Ullanlinnanmäki. Programmet börjar redan kl. 9, då vi hör bl.a. ett tal av KonSts ordförande. Efter den officiella delen fr.o.m. kl. 10 kan du hitta andra konststuderande bland folkmängden under KonSts egen tält ungefär i mitten av backen som reser upp till observatoriet. Vi bjuder på något att äta och dricka – kom och höja glaset med oss!

Kom också ihåg att skaffa dig KonSts mössmärke för vappen – på valborgsmässoafton har KonSts kansli öppet kl. 10-14!

Come to celebrate May 1st together with other art students!

The traditional student celebrations on May 1st start at 9 am at Ullanlinnanmäki with music and speeches, including a speech by ArtSU’s chairperson. After the official program, from ca. 10 am onwards, you can find ArtsU’s folks in the picnic crowd at our own tent approximately at the middle of the hill leading up to the observatory. There will be a little something to eat and drink – come and have a toast with us!

Remember also to get ArtsU’s cockade for your student cap for May Day – you can buy them at ArtSU’s office on May Day eve, 30 April, from 10am to 2pm.