TaiYo hakee Vapaan taiteen tilan koordinaattoria

Vapaan taiteen tila on Taideyliopiston opiskelijoiden taidetila, joka toimii tällä hetkellä Katri Valan puiston väestönsuojassa Sörnäisissä. Tilan toimintaa pyörittää Taideyliopiston ylioppilaskunta ja sen rahoituksesta vastaa Taideyliopisto. Pian jo viisi vuotta toiminut Vapaan taiteen tila toimii sateenvarjona ja konkreettisina seininä erilaisille opiskelijoiden taideprojekteille, kuten esityksille, keikoille, galleriatoiminnalle, konserteille, iltamille, workshopeille ja muille kokoontumisille. Perusperiaatteena on, että tilassa tehtävän taiteen laatua ja sisältöä ei mikään taidekomitea etukäteen arvota.

Tilan toimintaa alusta asti hoitaneen työntekijän siirtyessä muihin tehtäviin Taideyliopiston ylioppilaskunta (TaiYo) hakee uutta Vapaan taiteen tilan koordinaattoria osa-aikaiseen työsuhteeseen. Koordinaattorin tehtävänä on tilan käytännön toiminnan pyörittäminen: varausten vastaanottaminen ja hallinta, tilan yleisen kunnon ja kaluston hoitaminen sekä niiden käytön opastaminen, kulukorvausten maksaminen, nettisivujen ja sosiaalisen median profiilien ylläpito, tapahtumista tiedottamisessa auttaminen sekä tilan käyttäjien ja omistajien kanssa kommunikoiminen. Työaika on 22,5 tuntia viikossa ja sen jakautuminen on sovittavissa joustavasti.

Tehtävä vaatii omatoimisuutta ja hyvää organisointikykyä, esitysteknistä osaamista (ainakin perustuntemus ääni-, valo-, kuva- ja ripustustekniikasta), riittäviä sähköisen median taitoja (verkkosivujen ja someprofiilien ylläpito), kykyä toteuttaa huolellisesti annettua budjettia sekä sujuvaa ja jämäkkää kommunikointikykyä eri tilanteissa suomeksi ja englanniksi. Eduksi katsotaan kyky ja motivaatio kehittää tilan toimintaa ja tiedotusta, tilan ja sen laitteiden huoltoon liittyvä osaaminen ja can do -asenne, hyvät sosiaaliset taidot sekä taide- ja kulttuurialan tuntemus ja/tai opinnot.

Työ alkaa 1.2.2018 tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsopimus solmitaan määräaikaisena 31.1.2019 asti, mutta sopimusta pyritään mahdollisuuksien mukaan jatkamaan tilan rahoituksen jatkuessa. Tehtävän peruspalkka on 990 €/kk, jonka lisäksi maksetaan ylioppilaskuntien työehtosopimuksen mukaiset kokemus-, koulutus- ja kehittymislisät. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa TaiYo:n pääsihteeri Ville Sinnemäelle osoitteeseen taiyo-paasihteeri@uniarts.fi tiistaihin 9.1.2018 klo 12.00 mennessä. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, joka pidetään erikseen sovittavana ajankohtana viikolla 2 tai 3.

Lisätietoja:
• Taideyliopiston ylioppilaskunnan pääsihteeri Ville Sinnemäki (22.12. saakka ja 8.1.): puh. 040 710 4296, taiyo-paasihteeri@uniarts.fi
• Vapaan taiteen tilan työntekijä Johannes Vartola: puh. 045 8424 258, info@vapaantaiteentila.fi
http://www.vapaantaiteentila.fi