Haluatko esiintymään TaiYo:n synttäribileisiin 8.4.?

taiyo_rekry1

Taideyliopiston ylioppilaskunta juhlii 4-vuotista taivaltaan synttäribileillä TeaKin Torilla lauantaina 8.4. Bileiden ohjelma koostuu tietysti Taideyliopiston opiskelijoiden omasta taiteesta, ja kaikki esiintymisestä kiinnostuneet voivat nyt ilmoittaa halukkuudestaan olla mukana! Haussa on sekä juhlakansaa tanssittavia bändejä että muita, lyhyempiä esityksiä ja taidepläjäyksiä laidasta laitaan: mukaan toivotaan niin musiikkia, esitystaidetta kuin kuvataidettakin. Juhlien teema on EKO – ekologisuus, kestävyys ja vastuullisuus – ja on eduksi jos ehdotettu esitys linkittyy jotenkin näihin aiheisiin, mutta se ei kuitenkaan ole pakollista. Juhlaan valituille esiintyjille maksetaan erikseen sovittava rahapalkkio.

Jos esiintyminen bileissä kiinnostaa, täytäthän tietosi allaolevaan lomakkeeseen viikon 8 loppuun mennessä! Otamme yhteyttä kaikkiin kiinnostuksestaan ilmoittaneisiin maaliskuun alussa.
Lomake: https://goo.gl/forms/fGZSmNwq2NwwzrDJ2.

Esiintyjien lisäksi myös bileiden tai jonkin niiden osa-alueen suunnittelusta kiinnostuneet voivat nyt ilmoittautua mukaan. Jos haluat olla suunnittelemassa loistavia bileitä yhdessä ylioppilaskunnan hallituksen kanssa, laita mahdollisimman pian sähköpostia osoitteeseen michael.panula-ontto (ät) uniarts.fi!

Vill du uppträda i KonSts årsfest 8.4?

KonSts födelsedag firas på Teaterhögskolans Tori 8.4, och vi skulle gärna se allt möjligt mer eller mindre kreativt på festen. Vi behöver både huvudartister med fungerande festmusik och kortare konstspektakel från alla tänkbara genrer (musik, teater, bildkonst). Alla uppträdare blir betalda. Om du vill vara med, fyll i följande blankett t.o.m. slutet av vecka 8: https://goo.gl/forms/fGZSmNwq2NwwzrDJ2.

Också människor som vill hjälpa till med planeringen av festen tillsammans med KonSts styrelse är hjärtligt välkomna! Om du vill vara med i planeringen, mejla michael.panula-ontto (at) uniarts.fi så snart som möjligt.

Do you want to perform in ArtSU’s birthday party on 8 Apr?

We will celebrate our Student Union’s 4th birthday on April 8th at the Theatre Academy, and we want to see you all there! In order to actually have a super party, we are looking for different kinds of performances from our students to cheer up the event. We are of course looking for bands to keep the people dancing, but also for shorter performances of all kinds – from music to theatre and fine arts, you name it! The theme of this year’s party is ecology & sustainability, so it is an advantage if your performance is somehow linked to them, but it is not compulsory. The performers will be paid a reward.

If you are interested in performing in the party, please fill in the form below before the end of week 8! We will contact everyone who’s sent their information at the beginning of March. Form: https://goo.gl/forms/fGZSmNwq2NwwzrDJ2.

We also welcome people who are interested in planning the party to join our team together with ArtSU’s board! If you want to join us, please send an email to michael.panula-ontto (at) uniarts.fi as soon as possible!