TaiYo:n toimisto kesälomilla 1.6. alkaen

TaiYo:n toimisto (Nervanderinkatu 13, 4. krs) on avoinna normaalisti (ma, ti, to, pe klo 11-13, ke klo 14-18) vielä toukokuun loppuun eli käytännössä perjantaihin 29.5. asti. Toimisto on kokonaan suljettu kesä- ja heinäkuun ajan ja aukeaa jälleen maanantaina 3.8. Kesäloman aikana myös toimiston puhelin on poissa käytöstä ja sähköpostiin taiyo-toimisto@uniarts.fi vastataan viiveellä. Alkusyksyn tarkemmat aukioloajat ja tiedot mm. lukuvuositarrojen jaosta päivitetään TaiYo:n nettisivuille kesäkuussa.

KonSts kansli på sommarlov fr.o.m. 1.6
KonSts kansli (Nervandersgatan 13, 4 vån.) har öppet enligt normala öppettider (må, ti, to, fr kl. 11-13, on kl. 14-18) t.o.m. slutet aj maj (dvs fredagen 29.5). Kansliet är helt stängt i juni och juli och har öppet igen fr.o.m. måndagen 3.8. Under sommarlovet är också kansliets telefon ur bruk och e-poster till adressen taiyo-toimisto@uniarts.fi svaras med fördröjning. Mera info om höstens öppettider och t.ex. läsårsdekaler uppdateras på KonSts webbsidor i juni.

ArtsU’s office on summer holiday from June 1 onwards
ArtSU’s office (Nervanderinkatu 13, 4th floor) is open normally (Mon, Tue, Thu, Fri 11-13, Wed 14-18) until the end of May. After that, the office is closed during June and July and is open again from August 3 onwards. During the holidays, also the office phone is out of use and e-mails to taiyo-toimisto@uniarts.fi will be answered with a delay. Exact opening hours for the Autumn term and information on term stickers will be updated on ArtsU’s webpage in June.